www.game-place.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mike D.

Mike D.

15/02/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik vroeg me af wat jullie vonden van mijn nieuwe site :

www.game-place.nl

test accounts :
gebruiker : test
pass : test123


Alvast bedankt voor te tips ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike D.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:22:07
 

15/02/2009 16:04:00
Quote Anchor link
- Geen html (de html die er is noem ik geen html).
- Zaaie kleuren (geen geheel).
- Tabellen.
- Sql injectie?
- Page injectie?
- Criminal.

Raportcijfer: 2.0
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/02/2009 16:08:00
Quote Anchor link
http://www.game-place.nl/index.php?page=index
Rofl.

Ik zou wat lesjes photoshop/designen nemen en dan een mooier design afleveren. Bovendien moet je nog wat PHP leren, want volgens mij is heel je systeem nu zo lek als een mandje. PHPTuts.nl is een goede site om veel van te leren. Eigenaar is onze enige echte Blanche, dus dat zit wel goed ;-).
 
Mike D.

Mike D.

15/02/2009 16:14:00
Quote Anchor link
?page=index is opgelost :p
gaf wel leuk effect :p

Wat bedoel je geen HTML ??
wat bedoel je met tabellen ?

aub wat meer info hier ben ik niet zoveel mee

design is nog voorlopig
Als je wilt mag je sql injectie proberen maar laat me dan wel weten waar :p (als het lukt :p)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

15/02/2009 16:18:00
Quote Anchor link
Wow...flashback.: de site geeft mij het idee dat ik weer een 16 jarige puber was die net het internet had ontdekt :D

Warning: include(inrtetdfex.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/game-place.nl/httpdocs/index.php on line 23

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'werktditook?.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/game-place.nl/httpdocs/index.php on line 23

Aanvulling @ beneden:

Ik zie geen Doctype Declaration, geen <head><title> alleen maar script aan de bovenkant..
Kleuren zijn niet goed gekozen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

15/02/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<table width="790" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td class="frame"><table width="790" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <td class="frame" width="300"><form method="post" action="login.php">

        <center>
          <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td class="frame" colspan="2"><img src="IMG/login.png" /></td>
            </tr>
            <tr>
              <td height="23" class="frameL">Gebruiker : </td>
              <td height="23" class="frameR"><input name="speler" type="text" /></td>

            </tr>
            <tr>


zijn tabellen, tegenwoordig werkt men met divs. (tabellen zijn dus prehistorisch, ssst)


ps: maak je website eens xhtml valid, want nu is er om te beginnen al GEEN doctype te zien?


design: lelijk, dit zou modern geweest zijn zo een 10 jaar geleden :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Roel -

Roel -

15/02/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Ik vind het op zich wel een leuk idee om een spel te maken, ik ben er zelf ook mee bezig. Je moet wel een beter systeem bedenken. Zoals Jezpur zegt is volgens mij heel je systeem lek. Ook zou ik je tekstfouten eens controleren. En als je vorige doet krijg je een error dat het document niet bestaat...
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Slecht te lezen door niet prettige kleurencombinatie.
 

15/02/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Mike D. schreef op 15.02.2009 16:14:
?page=index is opgelost :p
gaf wel leuk effect :p

Nogsteeds aanwezig.

Mike D. schreef op 15.02.2009 16:14:
Wat bedoel je geen HTML ??

Gooi hem eens door de validator...
Mike D. schreef op 15.02.2009 16:14:
wat bedoel je met tabellen ?

Tabellen zijn alleen voor dingen als adresgegevens, die je dus ook in tabellen verwacht te zien.

Mike D. schreef op 15.02.2009 16:14:
design is nog voorlopig kut

Inderdaad.
Mike D. schreef op 15.02.2009 16:14:
Als je wilt mag je sql injectie proberen maar laat me dan wel weten waar :p (als het lukt :p)

Tuurlijk lukt het, je site is zo kut als het maar kan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "a" at character 50 in /var/www/vhosts/game-place.nl/httpdocs/login.php on line 12
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

15/02/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Volgens mij ben ik de rijkste speler =)
Controleer maar ff in je database als je m'n screenshot niet geloofd :)

Afbeelding
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

15/02/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 15.02.2009 16:44:
Volgens mij ben ik de rijkste speler =)
Controleer maar ff in je database als je m'n screenshot niet geloofd :)

Afbeelding


En je hebt index2.php verwijderdt :P
 
Mike D.

Mike D.

15/02/2009 16:51:00
Quote Anchor link
@ paradox kan je dan ook vertellen hoe je dit gedaan hebt ?
Ik vroeg hier wel om hulp en tips

Trouwes die fout van page=index is wel al opgelost

Aan de tabellen zal ik ook werken ;)

en index2 is niet verwijderd
Aan de layout en css word nog gewerkt.

De 'a in login is ook al gefixt ;)

Owjah een drop table proberen luklt niet he paradox :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike D.
 

15/02/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Mike D. schreef op 15.02.2009 16:51:
Trouwes die fout van page=index is wel al opgelost

Nee.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

15/02/2009 16:56:00
Quote Anchor link
Haha lol, ok dan :p..

Als je "chance" speelt (http://www.game-place.nl/index2.php?page=change) heb je 1 kans op 4 dat je wint ja :p..? Wanneer je verliest, gaat je inzet dus af van je cash dus dacht ik als ik nu eens een negatieve inzet opgeef krijg ik het dan ook bij (want -- wordt + he..)?
Dus heb ik met firebug je brakke maxlenght "beveiliging" ff verwijderd en dan -1000000000 als inzet gebruikt en dan verloren =)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Mike D.

Mike D.

15/02/2009 16:56:00
Quote Anchor link
@ karl : Waar dan kopieer je ff de link ?

@ padorax : bedankt heb ik ff opgelost :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike D.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2009 16:58:00
Quote Anchor link
@Paradox™: Humor. ;-)
 

15/02/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Mike D. schreef op 15.02.2009 16:56:
@ karl : Waar dan kopieer je ff de link ?

Maak er maar eens andere dingen van, zoals kamer....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mike D.

Mike D.

15/02/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 15.02.2009 17:00:
Mike D. schreef op 15.02.2009 16:56:
@ karl : Waar dan kopieer je ff de link ?

Maak er maar eens andere dingen van, zoals kamer....


http://www.game-place.nl/index2.php?page=index2
En ik krijg gewoon de profiel pagina ..
 

15/02/2009 17:07:00
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

15/02/2009 17:08:00
Quote Anchor link
Verklaart u zich akkoord met de regels ?

Not Found

The requested URL /regels.php was not found on this server.
Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.game-place.nl Port 80

hij is fijn :P
 
Mike D.

Mike D.

15/02/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 15.02.2009 17:07:


Jah ok als je iets invult dat niet bestaat ...

Aan de regels pagina word nog gewerkt ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike D.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.