Xcode en SQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren senior C# developer in Arnhem gezocht

Organisatie Voor een van mijn businesspartners uit de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een ervaren senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie maakt complexe software producten voor bepaalde bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan beslisregelsystemen, klachtenmanagementsystemen, digitale formulieren of een combinatie hiervan in één portaal. De software wordt specifiek op elke klant zijn wens aangepast. Bij de klanten moet je denken aan enerzijds provincies, gemeenten en overheidsinstanties en anderzijds aan banken, hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Binnen het bedrijf, van circa zestig man groot, heerst een informele sfeer. Collegialiteit staat er hoog in het vaandel, wat je terugziet in de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Bekijk vacature »

Kees Mulder

Kees Mulder

08/12/2014 13:08:24
Quote Anchor link
Kan iemand me ook vertellen of het mogelijk is om data in een app (iphone/ipad) weg te schrijven/sturen zodat het in een sql database terecht komt? Of zou ik daar iets anders voor moeten gebruiken. Ik wil nl. een formulier maken met 3 vragen die de app gebruiker kan versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/09/2019 05:30:29
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

08/12/2014 13:18:12
Quote Anchor link
je wilt de data extern opslaan? Of moet deze op de mobile device worden opgeslagen?
 
Kees Mulder

Kees Mulder

12/12/2014 10:13:22
Quote Anchor link
Ja dat hij de data (tekst) ophaalt uit een externe sql database. Dit om de tekst te kunnen blijven veranderen als je zou willen.
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

12/12/2014 10:39:54
Quote Anchor link
Dan zou ik niet met inloggegevens in je app gaan strooien, en een API-script (PHP?) maken die alle nodige data ophaalt van de server, en in bijv. JSON-formaat terugstuurt.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.