Xcode en SQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Innovatieve, nauwkeurige Senior PHP Developer voor

Eind jaren ’90 is dit bedrijf opgericht. Ze hebben zich altijd beziggehouden met het ontwikkelen van software voor overheidsinstanties. Dit zijn instanties waaronder bijvoorbeeld ook onder andere : de belastingdienst, burgerszaken, verschillende bedrijven, notarissen, incassobureau’s en ook nog bewindvoerders. Momenteel tellen ze 20 medewerkers, waarvan 2/3 deel allemaal developers zijn. Doordat ze de enigste aanbieder van dit soort software op de markt zijn, groeien ze erg hard. Door de enorme groei, hebben ze dan ook concrete groeiplannen in het verschiet. Functie-omschrijving Het bedrijf wordt door allerlei instanties ingeschakeld. Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld en gezien de essentie van dit soort

Bekijk vacature »

Kees Mulder

Kees Mulder

08/12/2014 13:08:24
Quote Anchor link
Kan iemand me ook vertellen of het mogelijk is om data in een app (iphone/ipad) weg te schrijven/sturen zodat het in een sql database terecht komt? Of zou ik daar iets anders voor moeten gebruiken. Ik wil nl. een formulier maken met 3 vragen die de app gebruiker kan versturen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/01/2019 23:06:12
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

08/12/2014 13:18:12
Quote Anchor link
je wilt de data extern opslaan? Of moet deze op de mobile device worden opgeslagen?
 
Kees Mulder

Kees Mulder

12/12/2014 10:13:22
Quote Anchor link
Ja dat hij de data (tekst) ophaalt uit een externe sql database. Dit om de tekst te kunnen blijven veranderen als je zou willen.
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

12/12/2014 10:39:54
Quote Anchor link
Dan zou ik niet met inloggegevens in je app gaan strooien, en een API-script (PHP?) maken die alle nodige data ophaalt van de server, en in bijv. JSON-formaat terugstuurt.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.