xml uitlezen en filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben D

Ruben D

05/05/2013 23:16:42
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik probeer het volgende xml uit te lezen maar ik krijg niks, zie code beneden.
Als tweede probeer ik er iets uit te filteren, dit heb ik in de comment gezet in de code.
Kunnen jullie mij helpen aub?

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>

<site site="test.com">
<channels>
<channel update="i" site="test.com" site_id="16" xmltv_id="id1">id1</channel>


Quote:
$chan = "test";

$list = simplexml_load_file("test.xml");
foreach ($list->channel as $cnl) {
printf(
// voor elk $cnl["xmltv_id"] waar $chan hetzelfde is, geef de site_id

);
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:40:12
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/05/2013 01:13:03
Quote Anchor link
waarschijnlijk doet ie het zo wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $list
= simplexml_load_file('test.xml');
    foreach($list->channel as $cnl)
        echo $cnl->xmltv_id.'<br/>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.