Youtube api disable titel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen de wilde

Jeroen de wilde

19/08/2015 13:57:55
Quote Anchor link
Beste webmasters,
Ik maak voor het eerst gebruik van een youtube api.
Nu wil ik graag de optie balk onderaan & titel verbergen.

Is dit mogelijk met de youtube api?
Ik ben hier al 4u op aan het zoeken en het lukt me niet.
alvast bedankt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<div id="player"></div>


<script src="http://www.youtube.com/player_api"></script>

<script>
    
    // create youtube player
    var player;
    function onYouTubePlayerAPIReady() {
        player = new YT.Player('player', {
          height: '100%',
          width: '100%',
          videoId: 'LlGtQyOv2WA',
          events: {
            'onReady': onPlayerReady,
            'onStateChange': onPlayerStateChange
          }
        });
    }

    // autoplay video
    function onPlayerReady(event) {
        event.target.playVideo();
    }

    // when video ends
    function onPlayerStateChange(event) {        
        if(event.data === 0) {            
 
 location.reload();
 
         }
    }
    
</script>
Gewijzigd op 19/08/2015 14:09:27 door Jeroen de wilde
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:53:45
 
DavY -

DavY -

19/08/2015 16:50:50
Quote Anchor link
Kijk eens hier naar: https://developers.google.com/youtube/player_parameters?playerVersion=HTML5 <- Scroll naar beneden tot je 'showinfo' onderaan 'Parameters' ziet. Voor om balk onderaan te hebben, staat het daar ook bij (maar moet je ff ernaar zoeken).

Afbeelding

Kortom dit toevoegen voor titel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        playerVars: {
            'showinfo': 0
        },


De balk staat sowieso onderaan, zoals ik het ziet of bedoel je anders?
Gewijzigd op 19/08/2015 17:12:33 door DavY -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.