youtube functie werkt niet meer na update

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Mike Visser

Mike Visser

08/09/2017 17:22:56
Anchor link
Hallo iedereen,

ik zit met een probleempje op de profielen van mijn leden kunnen ze youtube filmpjes plaatsen en zo ook in het forum , hiervoor heb ik een youtube function gemaakt alleen sinds youtube heeft geupdate werkt de functie niet meer kan iemand mij helpen hem te maken ik loop nu al een paar uur te zoeken maar vind de oplossing totaal niet


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
function youtube($message)
{

    return preg_replace('/\[youtube\]http:\/\/([a-z]{2,3})\.youtube.com\/watch\?v=([a-zA-Z0-9_-]{11})\[\/youtube\]/U', ' <a href="http://www.youtube.com/watch?v=$2" target="_new">YouTube Video</a> ', preg_replace('/\[youtube\]http:\/\/([a-z]{2,3})\.youtube.com\/watch\?v=([a-zA-Z0-9_-]{11})\[\/youtube\]/U', '
    <object width="400" height="324">
    <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/$2&hl=nl&rel=0&hd=1"></param>
    <param name="allowFullScreen" value="true"></param>
    <param name="allowscriptaccess" value="always"></param>
    <embed src="http://www.youtube.com/v/$2&hl=nl&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="324"></embed>
    </object>'
, $message, 1));
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:29:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2017 17:39:12
Anchor link
het zijn nu iframes geworden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K9sFDK6-wOU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Die moet je in je script verwerken, i.p.v. de oude objecten (flash.. yegh ;-) )
Gewijzigd op 08/09/2017 17:40:29 door - Ariën -
 
Mike Visser

Mike Visser

08/09/2017 17:41:28
Anchor link
is weer hulp van lik me reet dit
Gewijzigd op 08/09/2017 17:45:42 door Mike Visser
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2017 17:51:27
Anchor link
Zucht.....
Geef ik hulp, is het weer niet goed.
Gewijzigd op 08/09/2017 17:53:58 door - Ariën -
 
Mike Visser

Mike Visser

08/09/2017 17:53:35
Anchor link
elke staats mongool weet dat het is verandert ik krijg het niet omgebouwd naar iframe want dan werkt de functie totaal niet meer , dan is een opmerking als het zijn nu iframes geworden niet erg handig en dat noem ik dan geen hulp zoals je zelf waarscheinlijk ook wel weet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2017 17:55:01
Anchor link
Op deze manier gaan we NIET verder.
Lees eerst naar even de huisregels voordat je een nieuw topic opent.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.