Youtube insluiten php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 21:04:30
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik heb een vraagje.
Ik heb een database met een tabel en een veld, naam veld = link

Daar komt een youtube link in, wat ik eigenlijk wil is dit:

<iframe width="560" height="315" src=" Ophalen link uit database veld " frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kan iemand van jullie mij helpen?
Dankjewel allemaal.
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:51:31
 
Wouter J

Wouter J

10/10/2011 21:17:34
Quote Anchor link
En nu?

- Wat heb je al?
- Wat gaat er fout?
- Heb je al gegoogled?
- Wat is je kennis van PHP?
 
Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 21:27:10
Quote Anchor link
Wouter J op 10/10/2011 21:17:34:
En nu?

- Wat heb je al?
- Wat gaat er fout?
- Heb je al gegoogled?
- Wat is je kennis van PHP?




Beste Wouter J,

Ik heb zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include_once("connect.php");
$result = mysql_query("SELECT * FROM movie");
 
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
echo $row['vidlink'];
}

?>


toen had ik zoiets gedaan
<iframe width="560" height="315" src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php echo $row['vidlink'];" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Maar dat wil niet lukken, Google ook al gezocht en kennis van php is zwak.

Zou je mij aub kunnen helpen?
 
Victor -

Victor -

10/10/2011 21:30:40
Quote Anchor link
php afsluiten na ;
 
Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 21:31:54
Quote Anchor link
Sorry dat ben ik hier vergeten, maar dat heb ik wel gedaan.
 
Victor -

Victor -

10/10/2011 21:48:21
Quote Anchor link
hoe ziet je vidlink eruit?


Toevoeging op 10/10/2011 21:50:59:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include_once("connect.php");
$result = mysql_query("SELECT vidlink FROM movie");
 
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
 echo '<iframe width="560" height="315" src="'. $row['vidlink'] .'" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>';
}

?>

Dit zou hem moeten zijn..
 
Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 21:57:10
Quote Anchor link
Victor - op 10/10/2011 21:48:21:
hoe ziet je vidlink eruit?


Toevoeging op 10/10/2011 21:50:59:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include_once("connect.php");
$result = mysql_query("SELECT vidlink FROM movie");
 
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
 echo '<iframe width="560" height="315" src="'. $row['vidlink'] .'" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>';
}

?>

Dit zou hem moeten zijn..


Dankjewel, maar hij werkt nog steeds niet.
Hij geeft geen foutmelding(en), maar laat ook niks zien echt raar.
Wat is vidlink zit bij mij is een link van een youtube video.

Toevoeging op 10/10/2011 22:02:02:

Fatih lalala op 10/10/2011 21:57:10:
Victor - op 10/10/2011 21:48:21:
hoe ziet je vidlink eruit?


Toevoeging op 10/10/2011 21:50:59:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include_once("connect.php");
$result = mysql_query("SELECT vidlink FROM movie");
 
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
 echo '<iframe width="560" height="315" src="'. $row['vidlink'] .'" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>';
}

?>

Dit zou hem moeten zijn..


Dankjewel, maar hij werkt nog steeds niet.
Hij geeft geen foutmelding(en), maar laat ook niks zien echt raar.
Wat is vidlink zit bij mij is een link van een youtube video.


Het is me al gelukt! ECHT 10000x bedankt!
 
Victor -

Victor -

10/10/2011 22:04:10
Quote Anchor link
wat heb je nu verandert dan? Handig voor andere forumbezoekers...
 
Marco Bos

Marco Bos

10/10/2011 22:05:21
Quote Anchor link
Probeer het eens zo, en plaats alleen de video code neer van youtube
Bijvoorbeeld:
Link is http://www.youtube.com/watch?v=UyTazPPWIKk
dan plaats je in de database: UyTazPPWIKk
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include_once("connect.php");
$result = mysql_query("SELECT vidlink FROM movie");
 
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){
 echo '<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/'. $row['vidlink'] .'" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>';
}

?>
 
Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 22:06:06
Quote Anchor link
Victor - op 10/10/2011 22:04:10:
wat heb je nu verandert dan? Handig voor andere forumbezoekers...


Beste Victor,

Je hebt gelijk, sorry!

Ik had i.p.v http://www.youtube.com/embed/LeQ0asfmvd

De directe link gebruikt dus: http://www.youtube.com/watch?v=LeQ0asfmvBd

Je moet embed gebruiken en geen watch.
 
Victor -

Victor -

10/10/2011 22:29:48
Quote Anchor link
Ook zoals @Marco zegt: Je kan beter alleen het id in je database opslaan, want als youtube dan zijn links verandert, hoef je het maar op een plek aan te passen..
 
Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 22:31:45
Quote Anchor link
Victor - op 10/10/2011 22:29:48:
Ook zoals @Marco zegt: Je kan beter alleen het id in je database opslaan, want als youtube dan zijn links verandert, hoef je het maar op een plek aan te passen..


Beste Victor,

Dat was ik ook van plan idd.
Weet jij misschien of er een script bestaat die een youtube player aanpast?
Dus elke youtube filmpje in een andere skin, dankjewel!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/10/2011 23:02:39
Quote Anchor link
dat kan met jwplayer
 
Fth lalala

Fth lalala

10/10/2011 23:15:33
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 10/10/2011 23:02:39:
dat kan met jwplayer


Ik heb me alles gedaan wat ik kan, het is me echt niet gelukt.
Want ik heb alle youtube links in een database.

Toevoeging op 10/10/2011 23:17:57:

<script type='text/javascript' src='jwplayer.js'></script>

<div id='mediaspace'>This text will be replaced</div>

<script type='text/javascript'>
jwplayer('mediaspace').setup({
'flashplayer': 'player.swf',
'file': 'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DHIrMIeN5ttE', <-- hoe haal ik een link uit een database op dan?
'controlbar': 'bottom',
'width': '470',
'height': '320'
});
</script>
Gewijzigd op 10/10/2011 23:15:55 door Fth lalala
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.