ziet iemand de fout? (paginanummering)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Prospere Gaming

Prospere Gaming

18/02/2015 16:32:49
Quote Anchor link
Voor een pagina nummering heb ik dit in de code staan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$totaalAantalRecords = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) as totaalAantalRecords FROM nieuwsupdate"),0);

En krijg deze foutmelding
Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a8959172/public_html/pagina.php on line 22
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:09:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/02/2015 16:41:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling...
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/

Daarom sla ik altijd queries op in een eigen variabele, voordat ik ze aan een andere mysql(i)-functie voer ;-).
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

18/02/2015 17:00:40
Quote Anchor link
Dit bovenaan gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
# errors weergeven
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

alleen verhielp de fout niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/02/2015 17:01:53
Quote Anchor link
Dit is ook niet om de fouten mee te verhelpen.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

18/02/2015 17:02:24
Quote Anchor link
Hoe kan ik deze fout verhelpen?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2015 17:04:16
Quote Anchor link
Klik eens op de link die Aar je gegeven heeft.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/02/2015 17:04:31
Quote Anchor link
Door de tutorial geheel en aandachtig te lezen waarnaar ik linkte.
Gewijzigd op 18/02/2015 17:05:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.