Zoeken in een tekst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

26/12/2007 17:30:00
Quote Anchor link
Nu heb ik een html tekst met een aantal links erin, met de bijbehorende html tags.
Ik wil in die tekst alle links hebben. De links hebben allemaal een .zip extensie, maar ik weet niet hoe je een tekst daarop filtered.

Wanneer de tekst erin gaat, moet er bijvoorbeeld dit uitkomen, als loop ofzo:
link1.zip
link2.zip
enz.

Mensen met ideeën?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:55:21
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/12/2007 17:37:00
Quote Anchor link
De functie preg_match_all() is je vriend:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$sTekst
= '<a href="bestand.zip">Bestand1</a> Blaat Blaat <a href="bestand2.zip">Bestand2</a>';
preg_match_all('#href="(.+?)"#is', $sTekst, $aFiles);

foreach($aFiles[1] as $sFile)
{

    echo $sFile.'<br />';
}

?>
 
Marco

Marco

26/12/2007 23:54:00
Quote Anchor link
He, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.