zoeken op postcode en stad

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laurenz laeremans

laurenz laeremans

28/05/2010 19:41:16
Quote Anchor link
Script: Een script waarbij je kan zoeken naar jobs, feestjes, of dergelijke via hun plaats of postcode.

- Gebruiker voert zijn postcode in
- Gebruiker geeft aan binnen welke straal rond deze postcode gezocht moet worden (10km, 25km, 50km, 100km of landelijk)
- Gebruiker drukt op button
- Gebruiker ziet resultaten op basis van straal rond postcode


Demo:
http://www.kinderfeest.nl/

Weet iemand waar je dit kan vinden, of wie heeft dit liggen?
Ik weet dat veel sites hiervan gebruik maken.
Ik ben niet opzoek naar op maat gemaakt werk!

Wie kan me helpen?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 17:50:34
 
Jesse Degger

Jesse Degger

28/05/2010 20:02:30
Quote Anchor link
Je kan via de Google maps API's gewoon de coordinaten (Latitude en longitude) opvragen van je locatie, met een berekening kan je vergelijken hoever de afstand tussen 2 verschillende coördinaten is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$lat1
= 46.2341938036161;
$lon1 = -63.124778021257015;

$lat2 = 46.4141938036161;
$lon2 = -63.118571124705284;

$distance = (3958*3.1415926*sqrt(($lat2-$lat1)*($lat2-$lat1) + cos($lat2/57.29578)*cos($lat1/57.29578)*($lon2-$lon1)*($lon2-$lon1))/180);

print($distance);

?>
 
Laurenz laeremans

laurenz laeremans

30/05/2010 16:13:42
Quote Anchor link
Klopt, bedankt voor je reactie. Ik wist niet eens dat dit mogenlijk was.

Mij gaat het om de basic source van kinderfeest.nl, je kan zien in de links dat sommige mappen en bestanden engelstalig zijn, dus gebruiken ze een open source.

Heb reeds contact opgenomen maar ze antwoorden niet, kan iemand me hier helpen?
Met deze of gelijkaardige source te tonen.

Groeten!
 
Jesse Degger

Jesse Degger

30/05/2010 16:27:56
Quote Anchor link
Volgens mij gebruiken hun Zend, ik kreeg in ieder geval een error op hun site die volgens mij uit Zend komt.
Gewijzigd op 30/05/2010 16:29:32 door Jesse Degger
 

30/05/2010 17:09:02
Quote Anchor link
Let wel even op dat het voorbeeld van Jesse Degger hierboven in miles is.
 
Jesse Degger

Jesse Degger

30/05/2010 17:25:43
Quote Anchor link
Je hebt gelijk, ik heb de miles gepakt inderdaad. Je moet dan de 3958 aanpassen naar 6378, dit staat voor KM :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$distance = (6378*3.1415926*sqrt(($lat2-$lat1)*($lat2-$lat1) + cos($lat2/57.29578)*cos($lat1/57.29578)*($lon2-$lon1)*($lon2-$lon1))/180);
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.