Zoekscript [help]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

21/12/2010 18:25:13
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb een uitgebreid zoeken script, maar nu als ik bijvoorbeeld prijs van en tot invul en ook merk product .
Dan kiest hij andere dingen die niet dat merk hebben maar wel de prijs.

Hoe kan dat? En als ik bijvoorbeeld alleen merk_product in vul dan krijg ik wel goede producten maar dan kiest hij ook 4 producten met de prijs 0 euro omdat er niets in de prijsveld is ingevuld.

Hoe kan ik dat oplossen? :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$uitgebreidenZoekenQuery =  $core->mysql->query("SELECT
                                                        *
                                                    FROM
                                                        producten
                                                    WHERE
                                                        prijs >= '".$core->mysql->escape($_SESSION['van'])."'
                                                    AND
                                                        prijs <= '".$core->mysql->escape($_SESSION['tot'])."'
                                                    OR
                                                        merk_product = '".$core->mysql->escape($_SESSION['merk'])."'
                                                    
                                                    ORDER BY
                                                        id
                                                    LIMIT
                                                        ".(($huidige * $per_pagina) - $per_pagina).", ".$per_pagina);
  


Gegroet
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:18:36
 
Joakim Broden

Joakim Broden

21/12/2010 18:26:47
Quote Anchor link
Zoek even op LIKE ;)
 
Dd dd

dd dd

21/12/2010 18:29:24
Quote Anchor link
Dat had ik er expres uit gehaald, maar dat werkt ook niet :)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

21/12/2010 18:42:05
Quote Anchor link
Met Like zoek je producten waar de naam vergelijkbaar is.

Ik denk dat jij opzoek bent naar BETWEEN. daarmee kan je bijvoorbeeld zeggen tussen 10 en 20 euro of tussen 20 en 35 euro, etc. Misschien helpt die je opweg.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

21/12/2010 18:43:24
Quote Anchor link
je hebt nu prijs >= AND prijs <= OR product_merk.

Ik vermoed dat de laatste OR een AND moet zijn, hij kijkt nu naar producten die óf binnen het prijsbereik (ongeacht merk), óf binnen het merk(ongeacht prijs)
 
Dd dd

dd dd

21/12/2010 18:43:38
Quote Anchor link
Jep, dat wist ik al, maar dan krijg ik nog problemen tussen de merk. Want als ik dan alleen een merk wil invullen zegt hij dat er geen resultaten zijn.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

21/12/2010 18:51:21
Quote Anchor link
Wat betreft alleen merk selecteren:
Controleer eerst of $_SESSION['van'] en $_SESSION['tot'] gevuld zijn, en zo niet, laat die weg uit de query

dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$query
=
  "SELECT
  *
  FROM
  producten
  WHERE "
;

if(!empty($_SESSION['van']) && !emtpy($_SESSION['tot'])){
   $query.= "prijs >= '".$core->mysql->escape($_SESSION['van'])."'
   AND
   prijs <= '"
.$core->mysql->escape($_SESSION['tot'])."'
   AND "
; // De laatste AND voor het merk_product
}

$query. =
  "merk_product = '".$core->mysql->escape($_SESSION['merk'])."'
  ORDER BY id
  LIMIT
  "
.(($huidige * $per_pagina) - $per_pagina).", ".$per_pagina;

$uitgebreidenZoekenQuery = $core->mysql->query($query);
?>
Gewijzigd op 21/12/2010 19:00:06 door Tobias Tobias
 
Dd dd

dd dd

21/12/2010 19:03:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected '=' hmm
 

21/12/2010 19:07:26
Quote Anchor link
Regel 16.
Kan je zelf zien.
Ook met de regel die dat ding aangeeft.
 
Dd dd

dd dd

21/12/2010 19:09:08
Quote Anchor link
Jep, heb het al opgelost. Maar nu als ik bijvoorbeeld alleen de prijzen invul komt er te staan. Geen resultaten, hoe los ik dat op?
 

21/12/2010 19:12:56
Quote Anchor link
Selecteer wat je wilt hebben, gebruik geen *.
Hoe sla je de prijzen op. En ben je er zeker van dat er juiste records zijn?
 
Dd dd

dd dd

21/12/2010 19:15:09
Quote Anchor link
De prijzen sla ik op in 1 veld. En ja.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

21/12/2010 19:17:32
Quote Anchor link
Shahiem Seymor op 21/12/2010 19:09:08:
Jep, heb het al opgelost. Maar nu als ik bijvoorbeeld alleen de prijzen invul komt er te staan. Geen resultaten, hoe los ik dat op?


Door ook daar een if in te gooien... (in de $_SESSION['merk'] dus)
knooi maar wat met $query.=
Gewijzigd op 21/12/2010 19:20:14 door Tobias Tobias
 

21/12/2010 19:17:58
Quote Anchor link
Hoe?
1 is wat anders dan 1.0 is wat anders dan 1,00.
 
Dd dd

dd dd

21/12/2010 19:25:19
Quote Anchor link
10000 maal dank Tobias en de rest, jullie hebben me echt goed geholpen :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.