Zoekscript voor Downloadsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jw

Jw

03/06/2008 10:14:00
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik heb sinds kort een downloadsysteem op mijn site.
http://jwvos.dotbas.net/downloads
Maar nou wil ik er een zoekfunctie op zetten.
Zo dat hij door de database gaat en zoekt op de rijen: 'naam_van_download', 'url_van_download' en 'id'.
Ik heb al op google gezocht, maar niet gevonden wat ik nodig had.
Heeft iemand hier een scriptje hiervoor?

Bedankt,
Jwvos
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:24:28
 
Hipska BE

Hipska BE

03/06/2008 10:52:00
Quote Anchor link
SELECT id,naam,url FROM downloads WHERE id = @search OR naam LIKE @search OR url = @search

en gewoon de zoekstring als value opgeven voor parameter search.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.