Zoekscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »
Rick

rick

11/03/2009 09:42:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een zoekscript te maken voor een telefoonlijst van een bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een select en checkbox in het formulier om te zoeken. Nu krijg ik alleen een foutmelding wanneer er geen resultaten zijn. Kunt u mij helpen? En wanneer u nog andere tips heeft, deze zijn altijd welkom.

Hieronder de nodige informatie:

zoek.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
<!--

 Rick             
Zoekfunctie met checkbox V 1.0

-->


<?php

//database connectie
include('dbcon.php');

$zoekterm = $_POST['zoek'];

//controle zoekterm ingevuld
if ($searching =="yes")
{

echo "<h2>Zoekresultaten:</h2>";
echo "<b>Gezocht naar: </b>" .$zoekterm."<br>";

if ($_POST['zoek'] == "")
{

echo "<p>Voer een zoekterm in aub.";
exit;
}



//Zoekfunctie inclusief checkbox controle

///////////////////
//Externe nummers//
///////////////////

        if(isset($_POST["extern"])){
$result1 = mysql_query("SELECT * FROM extern WHERE upper($field) LIKE '%$zoekterm%' OR naam LIKE '%$zoekterm%' ORDER BY naam ASC");

//Resultaat controle
$anymatches1=mysql_num_rows($result1);
if ($anymatches1 >=1){
?>

    <TABLE BORDER="0" ALIGN="center">
    <TD WIDTH="200"><b>Externe nummers:</b></TD>
    <TR>
    <TD WIDTH="200"><b>Naam</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Telefoonnummer</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Inlognaam</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Afdeling</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Soort</b></TD>
    </TR>
    
<?php    
while($row2 = mysql_fetch_array( $result1 )) {
?>

    <TR>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['naam']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['nummer']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['inlog']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['afdeling']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['soort']; ?></TD>
    </TR>
    </TABLE><BR>
<?php    
}}}

//Geen resultaat melding
if ($anymatches1 == 0)
{

echo "<BR>Sorry, zijn geen zoeksresultaten gevonden bij externe nummers.";
}


///////////////////
//Interne nummers//
///////////////////

        if(isset($_POST["intern"])){
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM lijst WHERE upper($field) LIKE '%$zoekterm%' OR naam LIKE '%$zoekterm%' ORDER BY naam ASC");

//Resultaat controle
$anymatches2=mysql_num_rows($result2);
if ($anymatches2 >=1){
?>

    
    <TABLE BORDER="0" ALIGN="center">
    <TD WIDTH="200"><b>Interne nummers:</b></TD>
    <TR>
    <TD WIDTH="200"><b>Naam</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Telefoonnummer</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Inlognaam</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Afdeling</b></TD>
    <TD WIDTH="200"><b>Soort</b></TD>
    </TR>
<?php    
while($row2 = mysql_fetch_array( $result2 )) {
?>

    <TR>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['naam']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['nummer']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['inlog']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['afdeling']; ?></TD>
    <TD WIDTH="200"><?php echo $row2['soort']; ?></TD>
    </TR>
    </TABLE><BR>
<?php
}}}

//Geen resultaat melding
if ($anymatches2 == 0)
{

echo "<BR>Sorry, zijn geen zoeksresultaten gevonden bij interne nummers.";
}

}


?>




testzoek.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<html>
    <form method="post" name="search-form" action="zoek.php">
        <input type="text" name="zoek" />
        <Select name="field">
        <Option value="naam">naam</option>
        <Option value="afdeling">afdeling</option>
        <Option value="inlog">inlognaam</option>
        </Select><br>
        <input type="checkbox" name="intern" value="intern"/>Intern
        <input type="checkbox" name="extern" value="extern"/>Extern
        <BR><BR>
        
        <input type="hidden" name="searching" value="yes" />
        <input type="submit" id="submit" value="zoeken" />
    </form>
</html>


Foutmelding, wanneer geen resultaten bij bepaalde checkbox.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Notice: Undefined variable: anymatches2 in C:\Websites\Localhost\telefoonlijst\inlog\zoek.php on line 109

Sorry, zijn geen zoeksresultaten gevonden bij interne nummers.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Notice: Undefined variable: anymatches1 in C:\Websites\Localhost\telefoonlijst\inlog\zoek.php on line 69

Sorry, zijn geen zoeksresultaten gevonden bij externe nummers.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 19:40:47
 
- wes  -

- wes -

11/03/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Is het echt nodig 3 topics te maken over hetzelfde baggerscript?
 
Rick

rick

11/03/2009 09:50:00
Quote Anchor link
Is het echt nodig om te reageren als je toch niks nuttigs te melden heb?
wes schreef op 11.03.2009 09:47:
Is het echt nodig 3 topics te maken over hetzelfde baggerscript?
 
Quote Anchor link
@Wes: Is het echt nodig om zo te posten in een topic over een baggerscript dat 3x gepost is?

2 dingen die je kunt proberen:

1. Helemaal bovenaan de pagina $anymatches1 = 0; en $anymatches2 = 0; zetten.

2. de $anymatches >= 1 gewoon direct door de mysql_num_rows >= 1 vervangen.
 
- wes  -

- wes -

11/03/2009 10:00:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.