Adidas haalt websites offline

Toegevoegd door Nick Dijkstra, 15 jaar geleden

Adidas haalt websites offlineSportfabrikant Adidas heeft verschillende websites offline gehaald na aanleiding van een cyberaanval. Het gaat om de websites adidas.com, reebok.com, miCoach.com, adidas-group.com en andere webwinkels.

Uit voorlopig onderzoek zou blijken dat er geen klantgegevens gestolen zijn. "Maar nu het forensisch onderzoek loopt, hebben we de getroffen websites uit de lucht gehaald", zo laat Adidas in een verklaring weten.

Nadat de sportschoenenfabrikant het lek ontdekte zou het verschillende aanvullende beveiligingsmaatregelen hebben genomen. Het bericht van Adidas bevat echter geen enkele informatie of details over het soort aanval, tot welke systemen de aanvallers toegang hadden en wat voor maatregelen er zijn genomen blijft ook onduidelijk.

Gerelateerde nieuwsberichten

20/07/2017 Vijf stappen om je website online te krijgen
09/05/2017 Hoe belangrijk zijn responsive websites tegenwoordig?
20/02/2017 Case: een eigen PHP webshop starten

 

Er zijn geen reacties op 'Adidas haalt websites offline'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.