Adobe Creative Summer

Toegevoegd door Justin S, 17 jaar geleden

Adobe Creative SummerVanaf half augustus zullen de Adobe Creative Summer webinars starten. Online seminars voor alle soorten van design , zowel print- als webdesign met de producten van Adobe! Wie gebruikt ze niet? De programma's van Adobe. Allemaal hebben we wel een versie van Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Flash of zelfs Premiere Pro of After Effects geïnstalleerd op onze computer. De programma's van Adobe zijn altijd al dé standaard geweest in magazineland (InDesign), de fotografenwereld (Photoshop) en in de online wereld (Flash). Ook nu investeert Adobe tijd en geld in de vooruitgang van creatievelingen door middel van Online Seminars.

Onder de vlag "Creative Summer 2010" wil Adobe haar nieuwe softwarepakket introduceren. Door middel van zogenaamde Webinars (een samentrekking van Web en Seminars) wil Adobe de doelgroep de nieuwe features van Adobe CS5 laten proeven. De sessies zijn interactief dus op het moment dat je naar de beelden kijkt kan je online chatten met de pro's van Adobe.

De sessies lopen van 10 tot en met 20 augustus en zijn alles omvattend, zo zijn er speciale webinars voor Online, Print, Interactief, Video en algemene seminars. Voor de webdesigners onder ons die nog niet zijn overgestapt naar CS5 raad ik aan jezelf voor deze webinar aan te melden.

Op deze site vind je alle cursussen waar je jezelf voor in kan schrijven en op deze site alle informatie die ik niet heb behandeld.

Inschrijven kan alleen met een AdobeID

Gerelateerde nieuwsberichten

22/03/2023 Adobe waarschuwt voor lek in Coldfusion
17/05/2016 Google Chrome gaat Flash Player vervangen door html5
22/01/2015 Nieuw gevaarlijk lek in Adobe Flash ontdekt

 

Er zijn geen reacties op 'Adobe creative summer'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.