Adobe dicht een ernstig lek

Toegevoegd door Nick Dijkstra, 15 jaar geleden

Adobe dicht een ernstig lekAdobe heeft een ernstig lek gedicht in Flash Player. Na de vorige update is er weer een beveilingsupdate uitgebracht. Adobe heeft een ernstig lek gedicht in Flash Player. Na de vorige update(waardoor hackers KPN konden hacken) heeft Adobe weer een beveilingsupdate uitgebracht. De update dicht 2 lekken, die Google heeft ontdekt. Door de lek zouden hackers PC's die niet al te goed zijn beveiligd kunnen overnemen.

Het beveiligingsbulletin bevat nu ook een urgentiecijfer. Net als Microsoft met de patches doet, geeft Adobe nu voortaan ook een cijfer aan een update. Met behulp van dit cijfer weten de systeembeheerders van Adobe welke updates het eerst uitgebracht moeten worden.

In dit geval heeft de update prioriteit 2 gekregen. Dit betekent dat de gebruikers 30 dagen de tijd hebben om de update te installeren.

Gerelateerde nieuwsberichten

29/03/2023 NS doet melding vanwege datalek bij externe marktonderzoeker
23/03/2023 YouTube kanaal van Linus Tech Tips overgenomen door hackers
22/03/2023 Adobe waarschuwt voor lek in Coldfusion

 

Er zijn geen reacties op 'Adobe dicht een ernstig lek'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.