Allround touchscreen telefoon Nokia

Toegevoegd door B a s, 15 jaar geleden

Allround touchscreen telefoon NokiaDe iPhone is ouderwets als je kijkt naar de nieuwe telefoon die Nokia heeft ontwikkeld. Nokia heeft een nieuw soort telefoon ontwikkeld waarvan het gehele toestel touchscreen is. Daarnaast wordt het uiterlijk aangepast aan de functionaliteit van dat moment.


Nokia GEM
Het nieuwe toestel van Nokia heet GEM omdat gepolijste waardevolle stenen meerdere kanten hebben. Nokia liet op hun weblog weten dit concept vandaag te lanceren ter viering van het vijfentwintig jarig jubileum van hun Nokia Research Center.

Geheel dynamisch uiterlijk
Het uiterlijk van de Nokia GEM wordt aangepast aan de functionaliteit van dat moment. Wil je gebruikmaken van de camera, dan wordt de gehele telefoon een camera. Wil je een foto bekijken, dan kun je de foto vergroten tot over de gehele telefoon.

Aanpassen aan jouw voorkeuren
Ook is het mogelijk om de interface van het toestel aan te passen aan jouw voorkeuren. Zo kun je alle icons van functionaliteiten plaatsen op de telefoon waar jij wilt. Het gehele scherm is immers touchscreen dus de mogelijkheden qua gebruikersgemak zijn onbeperkt.

Innovatief
De Nokia GEM stelt je ook in staat 3D beelden te bekijken en kan de telefoon in een gameconsole omtoveren voor gamers.

Nokia laat verder weten advertenties op de achterkant van de telefoon te kunnen laten tonen voor mensen die dit willen. In ruil hiervoor krijgen zij korting op producten.

Nokia GEM video

Gerelateerde nieuwsberichten

12/03/2012 Nokia tablet met Windows 8
06/11/2011 33 Gemeentesites nog onveilig
10/10/2011 Beveiligingslekken gemeentewebsites

 

Er zijn geen reacties op 'Allround touchscreen telefoon nokia'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.