Android app door boze moeder

Toegevoegd door Gert-Jan Anema, 10 jaar geleden

Android app door boze moederMoeder kan telefoon van kind blokkeren via een zelfgemaakte applicatie. Sharon Standifird kwam op het idee voor Ignore No More, toen haar kinderen niet reageerden op sms'jes en oproepen. Toen ze doorhad dat haar zoon haar wegdrukte, wist ze dat ze een oplossing moest vinden.

Vastberaden besloot ze te onderzoeken hoe je zelf een app maakt. Met behulp van een aantal Android ontwikkelaars was haar applicatie Ignore No More na enkele maanden klaar voor lancering.

Ignore No More vergrendelt een Android-smartphone, waarna het vergrendelscherm een boodschap toont met als inhoud “Jouw telefoon is vergrendeld, bel Mama”. Vanaf het vergrendelscherm kunnen de kinderen enkel vooraf ingestelde nummers bellen, zoals die van hun ouders of alarmnummers. Nadat het kind contact heeft opgenomen, krijgen zij een wachtwoord om de vergrendeling op te heffen.

Wanneer een kind een manier weet om de applicatie af te sluiten, krijgt de moeder een notificatie binnen via e-mail. Ignore No More is alleen te verkrijgen voor Android en de Amerikaanse Google Play Store voor $ 1,99.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?
25/07/2013 Android 4.3 aangekondigd
11/06/2013 NSA en FBI hebben directe toegang tot grote bedrijven

 

Er zijn 1 reacties op 'Android app door boze moeder'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ramon van Dongen
Ramon van Dongen
10 jaar geleden
 
Ik denk als Android zoiets toestaat, dat het best wat mallafide personen kan helpen.

"Bel een 0900 betaalnummer (of andere onzin) en krijg een wachtwoord om je telefoon weer te gebruiken."

Ze bedoelt het goed, maar zoiets kan ook heel eenvoudig misbruikt worden schoot me opeens te binnen.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.