Bezorgde Tumblr bloggers na verkoop Yahoo

Toegevoegd door Albert de Wit, 9 jaar geleden

Bezorgde Tumblr bloggers na verkoop YahooBloggers stappen massaal over naar alternatieven sinds Yahoo de blog-website Tumblr heeft overgenomen. WordPress zag een stijgende lijn in hun overdragen. "Normaal gesproken importeren we rond de 400 tot 600 posts per uur vanaf Tumblr, afgelopen uur was dat meer dan 72.000", aldus WordPress CEO Matt Mullenweg.

Als de overdragen komen door zorgen over wijzigingen aan Tumblr door de verkoop aan Yahoo, dan hoeven fans zich geen zorgen te maken. CEO Marissa Meyer belooft het niet te verpesten op haar eigen Tumblr blog.

De reden dat Yahoo Tumblr overneemt is vanwege de populariteit en om zo de zoekmachine weer wat erkenning te geven. Tumblr heeft 105 miljoen blogs en krijgt 120.000 aanmeldingen per dag.

Gerelateerde nieuwsberichten

23/12/2011 Google betaalt Mozilla voor zoek-status
06/11/2011 Zoekmachines doen aan vriendjespolitiek

 

Er zijn 4 reacties op 'Bezorgde tumblr bloggers na verkoop yahoo'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Tobias Tobias
Tobias Tobias
9 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik snap het niet helemaal.
Steeds meer gebruikers stappen over naar alternatieven, maar het aantal post per uur vertienvoudigd? Of lees ik het verkeerd.
Bas Kreleger
Bas Kreleger
9 jaar geleden
 
Klopte inderdaad weinig van. Heb het aangepast.
- Raoul -
- Raoul -
9 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik geef Yahoo toch nog een kans. Volgens mij weten ze dat ze nu echt met een super grote userbase zitten en dat ze het nu echt niet mogen verknallen.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Keizer Webdesign
Keizer Webdesign
9 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik vind het niet klopt, die angst, als je het artikel in de krant heb gelezen weet je waarschijnlijk wel dat de oud eigenaar nog steeds een stem heeft in de razend populaire website. De komende twee jaar staat hij nog steeds aan het hoofd van tumblr!

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.