Blackberry zweert bij fysiek toetsenboord

Toegevoegd door Eddy B, 15 jaar geleden

Blackberry zweert bij fysiek toetsenboordBlackberry's blijven een fysiek toetsenbord houden ondanks de nieuwe touchscreen toestellen. R.I.M. bracht onlangs naar buiten in 2012 nieuwe toestellen te gaan verkopen met hun nieuwe besturingssysteem BBX. De smartphones zouden vermoedelijk meer gaan lijken op de Playbook van R.I.M., die geen toetsenbord heeft.

De uitgelekte foto's van de BBX toestellen die zijn opgedoken op internet, bevestigen dit vermoeden. Eerder deze maand lanceerde Blackberry hun nieuwe toestel Torch, die ook geen fysiek toetsenbord heeft.

Engadget vroeg R.I.M. of dit het einde is van het fysieke toetsenbord dat Blackberry groot maakte. R.I.M. verklaart echter steevast dat dit niet het geval is en dat ze toestellen blijven maken met fysieke toetsenborden, naast de uitvoeringen met touchscreen.

Gerelateerde nieuwsberichten

10/11/2011 Blackberry kampt weer met problemen
18/10/2011 Gratis BlackBerry apps

 

Er zijn geen reacties op 'Blackberry zweert bij fysiek toetsenboord'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.