Chrome voor Mac en Linux uit bèta

Toegevoegd door Chris -, 13 jaar geleden

Chrome voor Mac en Linux uit bètaGoogle heeft het bètalabel verwijderd van zijn laatste versie van de Chrome browser. Dit keer niet alleen voor Windows, maar ook voor Mac en Linux. Na een jaar ontwikkelen zijn de Chrome-versies voor Linux en Mac stabiel. Vorig jaar juni introduceerde Google de eerste developer-testversies, in december vorig jaar kwamen die in bèta, en gisteren kondigde Brian Rakowski de stabiele versies aan.

De Mac-versie sluit helemaal aan op de look en feel van Mac OS X, schrijft Mike Smith op het Google Mac blog. Voor de Linuxversie ligt de nadruk op de samenwerking met de gemeenschap.
Meer HTML5

Vorige maand nog pronkte Google met een grote prestatieverbetering van Chrome. Daarnaast kunnen nu ook browserinstellingen gedeeld worden over meerdere computers, en er zitten HTML5 features in, zoals Geolocation API’s, App Cache en web sockets. Ook kunnen nu attachment in Gmail worden toegevoegd door bestanden in het venster heen te slepen.

Grote afwezige is nog de geïntegreerde Flash Player. Die is wel getest, maar nog niet meegeleverd, maar dat zal wel gebeuren zodra Adobe Flash Player 10.1 uitbrengt, zo schrijft Rakowski.

Tot slot heeft Google zes gaten gedicht in Chrome, waarvan er twee een hoog risico met zich meebrachten.

Bron: Webwereld.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

07/03/2021 Chrome versnelt later dit jaar hun update-frequentie
04/03/2020 Browsers gaan ondersteuning voor oudere TLS-protocollen stoppen
09/02/2020 Chrome gaat downloaden van bestanden via http blokkeren

 

Er zijn 6 reacties op 'Chrome voor mac en linux uit bta'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Victor Php
Victor Php
13 jaar geleden
 
0 +1 -1 -1
Dit viel me meteen op.. 2x hetzelfde?:

Chrome voor Mac en Linux uit bètaGoogle heeft het bètalabel verwijderd van zijn laatste versie van de Chrome browser. Dit keer niet alleen voor Windows, maar ook voor Mac en Linux. Google heeft het bètalabel verwijderd van zijn laatste versie van de Chrome browser. Dit keer niet alleen voor Windows, maar ook voor Mac en Linux.
Chris -
Chris -
13 jaar geleden
 
Fixed ;-)
Steff   an
Steff an
13 jaar geleden
 
Mag ik vragen wat voor zin het heeft nieuwsberichten te plaatsen die compleet gekopieerd zijn van een andere website? Dat je een bron gebruikt en daarmee zelf een nieuwsbericht schrijft oké, maar dit voegt totaal niks toe. Je kan net zo goed alleen een link plaatsen naar webwereld.nl .
Peter ndshomebrew
Peter ndshomebrew
13 jaar geleden
 
Tof:P

Ik gebruikte al de beta voor linux (ubuntu) maar die crasht wat sneller
Martijn Boshoven
Martijn Boshoven
13 jaar geleden
 
@Steff an
Dit heeft zeker nut. Het is eigenlijk het zelfde al retweeten, er voor zorgen dat meer mensen het bericht te lezen krijgen. Ik kijk nooit op webwereld.nl en zou dit bericht waarschijnlijk niet gelezen hebben als er alleen een linkje had gestaan.

Ook staat dit natuurlijk veel netter...
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Peter ndshomebrew
Peter ndshomebrew
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@martijn:
Helemaal mee eens

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.