Europese iDEAL over 2 weken

Toegevoegd door PHP hulp, 13 jaar geleden

Europese iDEAL over 2 wekenDe eerste testbetaling met MyBank werd succesvol uitgevoerd. Dit betrof een transactie van een Franse naar een Italiaanse bank. MyBank is de Europese versie van iDEAL en wordt over twee weken in gebruik genomen.

Door het Europese initiatief, waaraan vele banken meewerken, wordt het mogelijk om gemakkelijk iets te bestellen in buitenlandse webshops. Op deze manier wordt het klantenbereik voor de webshophouders enorm vergroot.

Een woordvoerder van het bedrijf Currency, het bedrijf achter iDEAL, laat in een reactie weten: "Wij volgen de ontwikkelingen met interesse. We vinden het een interessant Europees initiatief.". Wat de toekomst van iDEAL is zal de toekomst uitwijzen, maar het is niet geheel ondenkbaar dat dit plaats zal maken voor MyBank.

Gerelateerde nieuwsberichten

17/11/2021 Grote storing bij Mollie.nl
04/03/2021 De Beste Laptops van 2021 voor Programmeurs
01/01/2020 De beste wensen voor het jaar 2020!

 

Er zijn 2 reacties op 'Europese ideal over 2 weken'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Frank WD
Frank WD
13 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Ene kant wel leuk z'n MyBank gebeuren. Vooral dat je hiermee ook over de grens makelijk en HOPELIJK veilig kunt internet bankieren en producten bestellen.

Tevens wegens de uitbreiding, zal er in sommige landen met de tijd de welvaart wel iets verhogen. Maar of dit veel zal uitmaken?
Chris PHP
Chris PHP
13 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Mmm... laatst nog op undercover in nederland gezien dat er ook met IDEAL grootschalige fraude gepleegd kan worden.

En nu is deze betaal optie dus ook beschikbaar door heel europa? Mmm... lijkt me dat je toch wel extra voorzichtig moet zijn, als de aanmeldingsvoorwaarde net zo lachwekkend zijn als bij Mollie zal het een potje worden denk ik.

Zoiezo moet je voorzichtig zijn, maar zoveel landen er in 1x bij maakt het stukken lastiger.

Maar aan de positieve kant, het is wel een super handig betaal systeem! Instant payment werkt goed en vertrouwd via je eigen bank.

We zullen zien :D

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.