Google ontwikkelt nieuwe zoekmachine die gebruik maakt van A.I.

Toegevoegd door - Ariën -, 1 jaar geleden

Google ontwikkelt nieuwe zoekmachine die gebruik maakt van A.I.Google is van plan om een nieuwe zoekmachine te ontwikkelen die gebruik maakt van A.I. als reactie op de mogelijkheid dat Samsung Google Search vervangt door Microsoft Bing. Het bedrijf zal binnenkort nieuwe AI-functies toevoegen aan zijn bestaande zoekmachine via 'project Magi'. Google werkt ook aan een volledig nieuwe AI-zoekmachine die gaandeweg zal 'leren wat gebruikers willen weten'. Naast deze plannen heeft Google verschillende andere AI-functies in ontwikkeling.

De ontwikkelingen van Google's AI-functies omvatten de mogelijkheid om afbeeldingen te genereren in Google Images-zoekresultaten en de 'Searchalong'-functie, waarmee gebruikers vragen kunnen stellen aan een chatbot terwijl ze Chrome gebruiken. Het bedrijf heeft meerdere andere AI-functies in ontwikkeling. Niet alle ideeën zullen uiteindelijk leiden tot een release, maar Google is enthousiast over het brengen van nieuwe AI-gestuurde features naar zijn zoekmachine.

Google zal de nieuwe AI-functies volgende maand naar verwachting vrijgeven aan maximaal een miljoen gebruikers, uitsluitend in de Verenigde Staten. Het bedrijf zegt dat het 'binnenkort' meer details zal delen over deze plannen.

Gerelateerde nieuwsberichten

03/10/2023 Mailserver-software Exim verhelpt ernstige kwetsbaarheid
08/01/2023 Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan Bing
07/04/2022 Privacy waarborgen aan de hand van 5 tips

 

Er zijn geen reacties op 'Google ontwikkelt nieuwe zoekmachine die gebruik maakt van ai'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.