Gratis BlackBerry apps

Toegevoegd door Bas Kreleger, 12 jaar geleden

Gratis BlackBerry appsTer compensatie van de storingen vorige week, biedt BlackBerry gratis premium apps aan. De storingen ontstonden vorige week en bleven drie dagen aanhouden. Geen internet, Whatsapp of BlackBerry Messenger (ping).

Deze storing had effect op BlackBerry gebruikers in Europe, het Midden Oosten en Afrika, almede India en duurde drie dagen. De storingen werden veroorzaakt door niet goed functionerende servers. Al het internet verkeer gaat via de servers van Research In Motion (RIM), het bedrijf achter de BlackBerry's.

BlackBerry liet in een officieel persbericht weten dat alle 70 miljoen BlackBerry gebruikers een aantal premium apps gratis kunnen downloaden, ter compensatie van de drie dagen storing.

De apps, ter waarde van 100 dollar, zijn vanaf woensdag 19 oktober 2011 te downloaden tot het einde van dit jaar. De apps die BlackBerry tot nu toe kenbaar heeft gemaakt zijn:

SIMS 3 Electronic Arts
Het bekende SIMS spel waarbij je een virtueel persoon zijn of haar leven lijdt.

Bejeweled Electronic Arts
Bejuweled is een spel waarbij je verschillende kleuren diamanten moet verbinden om zo punten te scoren.

N.O.V.A. Gameloft
Nova is een third person shooter voor op de BlackBerry. Je schiet in dit spel zoveel mogelijk buitenaards leven naar de maan.

Texas Hold'em Poker 2 Gameloft
Wie van pokeren houdt en er goed in is, kan met Texas Hold'em Poker 2 heel virtuele centen verdienen door te spelen tegen computer gestuurde tegenstanders.

Bubble Bash 2 Gameloft
Bubbel Bash 2 is een spel waarbij je onderaan een kanon met een gekleurd bubbeltje hebt, die je naar boven moet schieten om zo een match te maken met de bubbeltjes in de lucht om de hemel te klaren.

Photo Editor Ultimate Ice Cold Apps
Foto's bewerken, teksten toevoegen, foto's samenvoegen, foto's uploaden, ... Met dit fotobewerkingsprogramma kun je alles wat je nodig hebt om foto's te bewerken. Zeker de moeite waard om te downloaden!

DriveSafe.ly Pro / Enterprise iSpeech.org
Laat je e-mails voorlezen door deze text-to-speech app en kom veilig aan op je eindbestemming.

iSpeech Translator Pro iSpeech.org
Een vertaler waarmee je je in 18 talen verstaanbaar kunt maken. Ook kun je hem gebruiken voor websites, e-mails en smsjes.

Nobex Radio™ Premium Nobex
De ideale radio app met betere geluidskwaliteit. Luister naar meer dan 16.000 internationale radiozenders en download direct het nummer wat je hoort, of zoek automatisch de YouTube video op. Ook kun je een slaap timer inschakelen om zo met muziek te gaan slapen en er vervolgens niet meer wakker van te worden.

Shazam Encore Shazam
Hoor je een lekker nummer in de kroeg en weet je niet welk nummer het is en van wie? Houd je telefoon dan bij de speaker en Shazam zoekt het voor je op.

Vlingo Plus: Virtual Assistant Vlingo
Vlingo Plus is een app waarmee je alles handsfree kunt doen. Zoekopdrachten op Google, SMSjes versturen, verkeerssituaties opvragen en nog veel meer. Vlingo Plus lijkt erg op iPhone's Siri:BlackBerry laat in hun persbericht weten dat er in de nabije toekomst nog meerdere apps gratis worden aangeboden. Deze zijn op dit moment echter nog niet bekend.

Gerelateerde nieuwsberichten

09/02/2020 Chrome gaat downloaden van bestanden via http blokkeren
29/05/2017 Microsoft-diensten moeilijk bereikbaar via Firefox
28/10/2015 13 miljoen wachtwoorden gehackt van gratis webhost

 

Er zijn 6 reacties op 'Gratis blackberry apps'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
PHP Scripter
PHP Scripter
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Gelukkig heb ik geen Blackberry.
Jens erd
Jens erd
12 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Ik kan me niet voorstellen dat het prettig is om op zo'n telefoon spelletjes ('apps') te spelen. waar het op een Iphone/Ipod al een gepriegel is op een resolutie van 960x640 doen die blackberry's het met 480x360, iets meer als de helft.. Neen, geef mij dan maar een schadevergoeding.
Gelukkig heb ik een ander toestel.
Remco van Akker
Remco van Akker
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Gelukkig heb ik ook geen blackberry.
Ik vindt het maar niks die dingen..
Danny A-noniem
Danny A-noniem
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
ik heb er wel een......
en ik koop me een htc haha
Bas Kreleger
Bas Kreleger
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik heb er wel één maar nog geen gratis apps helaas..
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Danny A-noniem
Danny A-noniem
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@offtopic... via je appworld kun je die downen

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.