Hoe belangrijk zijn responsive websites tegenwoordig? (samenwerking)

Toegevoegd door PHP hulp, 2 jaar geleden

Hoe belangrijk zijn responsive websites tegenwoordig?Steeds meer consumenten gebruiken het internet om producten te bestellen of met elkaar te vergelijken. Met de komst van tal van vergelijkingswebsites is het steeds makkelijker geworden om de beste deal te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een website als prijsvergelijk.nl, gaslicht.com, enzovoorts. Door het toegenomen gebruik van het internet is het essentieel dat de website van uw organisatie goed bereikbaar is, een duidelijke structuur heeft en over een aantrekkelijke vormgeving beschikt. U moet er immers niet aan denken, dat een gebruiker uw website na een paar klikken verlaat! Uiteindelijk wilt u potentiƫle klanten naar uw organisatie trekken, gebruikers aanzetten tot het uitvoeren van bepaalde acties, enzovoorts.

Mobiele apparaten worden steeds belangrijker
Het aanschaffen of vergelijken van producten op internet gebeurt steeds vaker via mobiele apparaten. Mensen zoeken in de winkel nog snel de laatste informatie over producten op, bekijken onderweg naar huis alvast welke films zij willen kopen voor het weekend, enzovoorts. Als uw website niet goed leesbaar is op mobiele apparaten, zoals een mobiele telefoon of tablet, zal een bezoeker uw website al snel weer verlaten. Voor uw website zijn er immers tientallen alternatieven die dezelfde informatie bieden! Om een dergelijke situatie te voorkomen is het essentieel dat uw website responsive is.

Bij bekende systemen, zoals Wordpress of Joomla, wordt vaak automatisch al met een responsive vormgeving gewerkt. Hierdoor hoeft u dit niet te laten aanpassen als uw website eenmaal online staat. In de afgelopen jaren is het aantal internetbureaus wat u kan helpen bij de ontwikkeling van een responsive website sterk toegenomen.

Gebruik van sim-only bundels neemt toe
Dat consumenten steeds vaker een mobiele telefoon gebruiken om websites te bekijken blijkt onder meer uit het toegenomen aantal sim-only bundels wat werd afgesloten door consumenten. Voor consumenten is het gebruik van een sim-only bundel onder meer interessant als zij op het moment van het afsluiten van een sim-only bundel nog een goed toestel hebben. Met een sim-only bundel zijn de maandlasten van een consument aanzienlijk lager, omdat er niet betaald hoeft te worden voor het aflossen van een mobiele telefoon.

Let bij het afsluiten van een sim-only bundel goed op de mogelijkheden die door verschillende telecomproviders worden aangeboden. Bij sommige providers worden bijvoorbeeld standaardbundels aangeboden, waarvan de samenstelling vooraf bepaald is. Andere telecomproviders bieden de mogelijkheid om een sim-only bundel naar eigen inzicht samen te stellen. Op simonlycheck.nl wordt de mogelijkheid geboden om sim-only bundels vooraf met elkaar te vergelijken. Zo vind je altijd de goedkoopste optie!

Gerelateerde nieuwsberichten

02/08/2018 PHP brengt eerste beta uit voor PHP 7.3
04/01/2018 PhpMyAdmin was vatbaar voor ernstig veiligheidslek
20/07/2017 Vijf stappen om je website online te krijgen

 

Er zijn geen reacties op 'Hoe belangrijk zijn responsive websites tegenwoordig'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.