"iWatch op de markt in 2014"

Toegevoegd door Eddy B, 13 jaar geleden

"iWatch op de markt in 2014"De `smart-watch` van Apple, die naar alle waarschijnlijkheid de iWatch gaat heten, laat op zich wachten tot 2014. Dat meld UDN, volgens de Taiwanese krant is Foxconn onlangs gestart met de proefproductie. Volgens UDN zou het gaan om een duizendtal producten.

Onlangs werd er veel gespeculeerd over een lancering in 2013 en zelfs een lancering op het aankomende WWDC werd voor mogelijk gehouden. Dit kwam mede door de verklaring van Tim Cook, CEO van Apple, die verklaarde dat er in de herfst 'nieuwe productcategorieƫn' zouden worden aangeboord. Het lijkt erop dat dit een verspreking was, maar of dit het geval is moet nog blijken.

De productie zou nog op zich laten wachten door de achterlopende ontwikkelingen voor het aangepaste besturingssysteem voor het kekke horloge. De horloge zal naar alle waarschijnlijkheid gaan werken op een gemodificeerde versie van Apples eigen mobiel besturingssysteem iOS.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?
27/05/2014 Apple ontwikkelt software slimme apparaten
19/06/2013 Apple-winkel iCentre failliet

 

Er zijn 4 reacties op 'Iwatch op de markt in 2014'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ozzie PHP
Ozzie PHP
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
En kan je er alleen de tijd op aflezen, of zitten er nog handige snufjes in? Communiceert ie bijvoorbeeld met een iPhone?
Tobias Tobias
Tobias Tobias
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Volgens deze site: http://www.iphoneclub.nl/dossiers/iwatch/
is dat nog niet echt duidelijk, maar gedacht wordt aan een soort extra scherm waarin je berichten kunt lezen en bv navigatie kunt gebruiken zonder je telefoon uit je zak te halen. Je blijft dus zowiezo nog wel je gewone iPhone nodig hebben.
Eddy E
Eddy E
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik zie een Bluetooth-icoontje. Dat zou natuurlijk ideaal zijn, want ook al is BT niet snel, snel genoeg voor een kleine synchronisatie van tijd en email/kaartje.
Wat zou de resolutie zijn? 600px breed? Moet dan toch wel gewoon met 15 fps te streamen zijn via BT?

Handig, maar wie loopt er nou met een horloge van 500 euro rond? Want zoiets gaat het ongetwijfeld kosten.

Ik doe nu al 6 jaar met een horloge van 40 euro (RVS)... en doet het nog steeds.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ozzie PHP
Ozzie PHP
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Wat is er zo raar aan een horloge van ā‚¬ 500,- ? Is toch leuk :-)

Hmmm, ik ben benieuwd naar dat horloge, maar ik koop 'm alleen als ik er m'n auto mee kan oproepen. "Kitt, get me out a here!"

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.