Lancering GTA V in oktober

Toegevoegd door B a s, 13 jaar geleden

Lancering GTA V in oktoberVolgens Alexander O'Dwyer's LinkedIn profiel, komt Grand Theft Auto 5 al in oktober. Dit ontdekte de ijverige redactie van Joystiq. Het LinkedIn profiel van O'Dwyer is inmiddels samen met de vermelding van GTA V offline gehaald.

Zowel Alexander O'Dwyer, die verantwoordelijk is voor de animatie van de personages in GTA V, als Rockstar North waarbij hij vanaf februari werkzaam is, hebben nog niet gereageerd.

De nieuwe GTA V speelt zich af in Los Santos en Vinewood, net zoals de eerdere versie GTA San Andreas. Dit zijn de GTA varianten van Los Angeles en Hollywood.

Trailer GTA V (2 november 2011)


Ook volgens de bronnen van GameSpot kan de nieuwe versie van GTA in 2012 worden verwacht.

In februari vertelde de ontwikkelaar dat details over GTA V nog maanden op zich laten wachten. "Op dit moment werken we heel hard aan de game en willen we jullie heel graag meer laten zien en vertellen terwijl de ontwikkeling vooruitgaat - reken erop dat we veel meer over GTA V gaan praten over een paar maanden. Kijk uit naar dat moment en bedankt allemaal voor jullie geduld en steun!", aldus Rockstar Games.

Meer nieuws

02/02/2023 Twitter geeft vanaf volgende week geen gratis toegang meer tot hun api
08/01/2023 Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan Bing
27/10/2022 Mozilla wil in de zomer van 2023 stoppen met ondersteuning Windows 7
23/10/2022 Microsoft lekte gegevens van klanten door fout in server
18/10/2022 Vijf grote mediabedrijven doen onderzoek naar 'datakluis'
17/10/2022 Internetknooppunt AMS-IX haalt nieuw record
23/06/2022 QNAP waarschuwt voor lek in PHP in apparatuur
21/06/2022 Storing bij Cloudflare legde sites plat
07/06/2021 Online Casino Software Nederland 2022
07/04/2022 Privacy waarborgen aan de hand van 5 tips

 

Er zijn 17 reacties op 'Lancering gta v in oktober'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Wouter J
Wouter J
13 jaar geleden
 
Het kan aan mij liggen, maar is dit niet een programmeer site? Of heb ik me vergist met gamehulp.nl??
PHP hulp
PHP hulp
13 jaar geleden
 
PHP is het gedeelte wat iedereen hier samenbrengt. De gemiddelde leeftijd is hier 23 jaar dus wordt er nieuws geplaatst wat mensen die de site bezoekt aanspreekt.


13 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Ik ben het met Wouter eens, als ik nieuws over games wil, ga ik naar een game site.. hier verwacht ik nieuws over programmeren, niet over games, mobieltjes en dergelijke
PHP hulp
PHP hulp
13 jaar geleden
 
Aangezien er niet dagelijks nieuws over PHP te melden is, hebben wij ervoor gekozen om dagelijks internet / tech nieuws te plaatsen om de website actueel te houden.
Reshad F
Reshad F
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
als je alleen nieuws omtrent php zou verwachten dan heb je 1x per zoveel jaar een nieuwsitem, als je het over tech hebt dan kan je elke dag wel 2/3 artikeltjes posten én ik denk dat veel mensen hier deze dingen ook interessant vinden om te lezen.
Wouter J
Wouter J
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Maar beteken d dit dat games onder het kopje 'tech' vallen? Mij hoor je niet vaak klagen over berichten die hier niet thuishoren, maar een Game nieuwsbericht over een game die misschien wel een paar maanden eerder uit komt is voor mij zowel geen tech als internet nieuws. Het is game nieuws en dat is wat op gamesite thuis hoort.

Nieuws over browsers, providers, internet, hackings, enz. allemaal goed en aardig. Maar games hoort hier echt niet thuis.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
13 jaar geleden
 
Ten eerste, jammer dat er zoveel mensen zijn die Wouter (in de allereerste reactie in dit topic) een negatieve beoordeling geven. Wouter stelt een heel terechte kritische vraag en dan is het triest dat mensen zich geroepen voelen om daar een negatieve beoordeling op te geven. Erg jammer. In plaats daarvan is het een stuk zinvoller en constructiever om de discussie aan te gaan! Waarom moeten er iedere dag 2 of 3 nieuwsberichten worden geplaatst? Waarom niet 2 of 3 keer per week een relevant bericht? En inderdaad, niet alles hoeft 100% PHP gerelateerd te zijn, maar er moet wel een raakvlak zijn (of door de schrijver van het bericht een raakvlak worden gecreëerd!) met PHP / programmeren / internet. Schrijf je een artikel over een game, vermeld dan bijvoorbeeld in welke taal die game is geschreven en hoe lang men er over heeft gedaan. Puur vermelden wanneer een game op de markt komt heeft geen toegevoegde waarde en daarmee slaat Wouter de spijker dus terecht op z'n kop. Ander voorbeeldje. Onlangs werd er een artikel geplaatst over een storing bij Vodafone. Wat is de associatie met PHP / programmeren / internet? Precies helemaal niks... Het zou anders zijn als de site gehackt was, maar het melden van een telefoon-storing is geen nieuwsbericht wat op de frontpage thuishoort. Daarentegen zou het bericht in de koffiehoek niet hebben misstaan. Aan de auteurs van de nieuwsberichten: trek een lijn en maak een plan. Het zou jammer zijn als we hier straks gaan lezen dat de treinen niet rijden vanwege een wisselstoring of dat de Aldi deze week tampons in de aanbieding heeft. Kortom: schoenmaker, blijf bij je leest!
Kees Schepers
kees Schepers
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik vindt het ergens wel goed dat nieuws als dit gepost wordt. Zo heb je toch regelmatig vulling van de site en terugkerende bezoekers.

Het breed trekken en alles met tech doen vindt ik een goede beweging, dit artikel vindt ik wel een rand geval, verder uitwijken zou ik niet doen en is ook niet nodig.

De kritiek verder snap ik niet helemaal, als je nu.nl aan het bekijken voel je dan ook verplicht elk nieuwsbericht te lezen? Dan lees je toch op phphulp.nl alleen dingen die jij interessant vindt?

Wat misschien wel een tip is voor de reactie is om meer frameworks (Propel, GitHub, Less, Jquery, Symfony, Zend, etc) in de gaten te gaan houden en meer over releases daarvan te posten. Of over nieuwe frameworks, ontwikkelingen etc.
B a s
B a s
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik denk juist dat dergelijke nieuwsberichten (vodafone, GTA V) heel interessant is voor de doelgroep op PHPhulp. Er is wellicht geen directe link met programmeren, maar ik denk zeker dat mensen die de website bezoeken de game spelen en het interessant vinden om te lezen. Ondanks dat het niets te maken heeft met PHP, is het wel actueel nieuws wat hen aanspreekt.

Even wat feitjes dan; iedere maand bezoeken 80.000 unieke bezoekers PHPhulp. Wat interessant is, is dat op dagen dat er actueel nieuws is, er meer wordt gepost en dat het bezoekers aantal op die dag hoger is. Dit komt omdat de frontpage de indruk geeft dat er van alles te beleven is en dat de website super actueel is. Bij dagen dat er geen nieuws wordt geplaatst zie je juist dat de bezoekers aantallen dalen.

Ik denk niet dat iedereen het waardeert, maar zeker 200 mensen per dag lezen de nieuwsartikelen, ongeacht of het wel of niet met PHP te maken heeft. Zolang het maar raakvlakken heeft met de doelgroep. Het is een verandering hier op PHPhulp en ik denk ook dat wanneer je geen interesse hebt in een nieuwsartikel dat je die dan niet verplicht hoeft te lezen.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
"De kritiek verder snap ik niet helemaal, als je nu.nl aan het bekijken voel je dan ook verplicht elk nieuwsbericht te lezen?"

Nu.nl is een algemene nieuwssite. Daar ga je naartoe als je divers nieuws wil lezen. Echter, dit is een site die gaat over programmeren en PHP in het bijzonder. Je kan nu.nl dan ook niet vergelijken met phphulp.nl

En ja, je hebt gelijk dat je zelf kan bepalen wat je wel en niet wil lezen, maar feitelijk is dat een vrijbrief voor de auteurs om alles te kunnen plaatsen wat je je maar kan bedenken. En de lezer moet dan maar bepalen of hij het bericht wel of niet leest. Zo werkt het echter niet. De berichten moeten zijn afgestemd op de doelgroep. Zo verwacht je in een computertijdschrift geen verslagen van voetbalwedstrijden te lezen, net zo min als dat je in een reisbrochure van Spanje reizen naar Egypte verwacht aan te treffen.
Kees Schepers
kees Schepers
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
En wil je echt weten of het positief werkt meer metingen doen. Bijvoorbeeld events meten mbv Google Analytics :) (met track event)
Kees Schepers
kees Schepers
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Als Bas zijn beweringen kloppen en het positief fluctueert op de bezoekers aantallen zijn je argumenten niet echt sterk. Ondanks jij het nieuws niet vindt passen in een PHP site (om maar in hokjes te denken) benaderd het blijkbaar toch wel goed de doelgroep.

Niet dat ik het niet anders zou willen zien overigens, wat mij betreft mag er best meer PHP-gerelateerd nieuws gepost worden maar afwisseling met bredere berichten ('tech' nieuws) heb ik zelf geen bezwaar tegen. En vindt zeker niet alles interessant maar dat lees ik ook niet.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
"Wat interessant is, is dat op dagen dat er actueel nieuws is, er meer wordt gepost en dat het bezoekers aantal op die dag hoger is. Dit komt omdat de frontpage de indruk geeft dat er van alles te beleven is en dat de website super actueel is."

Dat is een interessante conclusie Bas. Dus mensen "voelen" dat er een nieuwsbericht is geplaatst en komen vervolgens naar de site toe? (of wordt via een nieuwsbrief-achtig iets een mailing verstuurd dat er een nieuw bericht is geplaatst?)

Anyhow, vernieuwing is altijd goed. Tech-gerelateerd is goed, maar wijk niet te ver af van het juiste (door de bezoeker verwachte) pad. Dat is wat ik wil meegeven, en / of probeer een link te leggen / vinden met PHP / programmeren / internet.
Wouter J
Wouter J
13 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Ik wil nog even iets citeren van Kees, omdat ik het daar volledig mee eens ben. Het valt mij op dat Kees het altijd is die dit soort dingen aanleverd, maar als redactie van een programmeer site (wat dat is het toch uit eindelijk doelgroep of zo) zou ik dit ook zeker bij houden:
Kees Schepers:
Wat misschien wel een tip is voor de reactie is om meer frameworks (Propel, GitHub, Less, Jquery, Symfony, Zend, etc) in de gaten te gaan houden en meer over releases daarvan te posten. Of over nieuwe frameworks, ontwikkelingen etc.Even wat dingen waarvan ik zeg, in de gaten houden:
- jQuery, net te laat voor een nieuwe release. 2 weken geleden is er jQuery 1.7.2 uitgekomen, in de gaten houden voor jQuery 1.7.3!
- Symfony, rond 20 april komt de nieuwe versie uit dus hou in de gaten voor een release report!
- SASS, 3.2 kan er aan komen, hou dus in de gaten!
- Zend, wanneer komt er ZF2.0? (beta3 is begin deze maand uitgekomen)
- LiveReload, er is een langverwachte Windows versie. Het is nog in pre-alpha, maar bij het uitkomen is het zeker een zeer handige tool!
- nog veel meer, kijk eens naar netttuts+ en dan vooral die maandelijkse nieuwsberichten met wat er nieuw is in de wereld, handige stackoverflow vragen, releases van programma's, enz. Probeer dat ook eens te doen, als je het een beetje in de gaten houd kun je echt wel elke week 3 berichten hierover schrijven. Nog een paar rand onderwerpen erbij en je hebt naar mijn mening een goed nieuwsonderdeel!

Offtopic:
Of er nou wel of geen nieuwsberichten zijn, daar hangt voor mij niet aan af hoeveel berichten ik op het forum post. Misschien doen ik het wel veel minder, omdat ik hier weer zo'n heel bericht moet schrijven...
- Raoul -
- Raoul -
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@Wouter

Zoals Bas al aan gaf zullen wij ook niet gerelateerde PHP nieuwsberichten plaatsen (dus tech nieuws) omdat we daar door meer bezoekers trekken én omdat het ook nog in de doelgroep past.

>> "elke week 3 berichten hierover schrijven"

Iedere nieuwsredacteur moet op hun gekozen dag een nieuwsbericht plaatsen, dus het zal zeker niet alleen maar 3 berichten per week zijn.
Jeroen VD
Jeroen VD
13 jaar geleden
 
het boeit mij totaal niet wanneer GTA 5 uitkomt (btw bas, grand theft auto V klinkt veel beter in de titel), maar het is voor velen misschien een interessante uitzondering op de regel.

ikzelf vind dat die uitzondering niet de regel moet worden. een uitstapje zo nu en dan heb ik geen problemen mee, maar het moet niet zo zijn dat je je hier verbaast wanneer er eindelijk een php-gerelateerd artikel komt.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Wouter J
Wouter J
13 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Raoul, ik denk dat je de intensie van mijn laatste reactie verkeerd begrepen hebt. Ik geef daar tips aan jullie hoe jullie aan interessant nieuws komen die genoeg bied om hier 'bezoekers aan te trekken' en die toch tech related is.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.