Met Gospaces makkelijk een eigen logo! (samenwerking)

Toegevoegd door PHP hulp, 8 jaar geleden

Met Gospaces makkelijk een eigen logo!Een goed op maat gemaakt logo laat je klanten weten dat je een serieuze speler bent in de commerciële wereld. Een goed logo helpt met het beter presteren van je bedrijf, en daarnaast zet je je merk stevig neer met een opvallend goede logo.

Het is wel te verwachten dat iedere entrepreneur een logo zou willen hebben als die van Microsoft of Nike, maar wat men dan vaak denkt is dat zulke logo’s óf enorm veel geld kosten voor het huren van designers óf zo goed zijn gemaakt omdat je zelf een designer bent. Maar betekent dat dat je geen goed logo kan hebben als je geen designer bent en geen groot budget hebt?

Integendeel! GoSpaces heeft voorzien dat een groot deel van de kleine entrepreneurs geen groot budget hebben, het is wel aannemelijk dat je nog niet met miljoenen rondslingert. Ook heeft men rekening gehouden met het feit dat een groot deel geen designer is.

Met deze 2 conclusies in het hoofd heeft GoSpaces een prachtige logo maker gemaakt voor de kleine, maar ook grote, entrepreneur.

De hoeveelheid logo’s die je met deze logo maker kunt maken is enorm, omdat er zo veel diversiteit in keuze is. Dat betekent dat er voor ieder persoon wel iets leuks zal zijn, dat is wel fijn zo.

Wat GoSpaces in mijn mening zo anders maakt van de rest van de logo makers op het web, is de simpliciteit waarmee de site is gemaakt. Er zitten geen vervelende reclames op de website of onnodige kleuren. Het is strak en simpel, en dat maakt het mooi, makkelijk te gebruiken en maakt de gemiddelde gebruiker zeer tevreden. De achtergrond is volledig wit, tekst zwart. Duidelijker kun je het niet maken, en dat wordt erg gewaardeerd door het publiek.

Hieronder staat een stappenplan die uitlegt hoe je een goed en strak logo kunt maken met GoSpaces.

  • 1. Het eerste wat ik je aanraad te doen is om gewoon even de website tot je op nemen. Dit zorgt ervoor dat je het grote beeld kan vaststellen. Het gaat hier om een bedrijfslogo, en hier geldt dan ook: haastige spoed is zelden goed. Kijk daarom eerst even naar alle functies die er zijn, bekijk de onderdelen even, en als je zover bent kun je verder gaan naar stap 2.
  • 2. Als je nog geen naam voor je bedrijf hebt, bedenk die dan eerst. Een naam is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, als een logo. Neem daarom gerust de tijd om met namen op te komen, schrijf al je ideeën op. Daarmee oefen je je hersens én heb je veel opties om uit te kiezen, win-win. Als je uiteindelijk je keuzes hebt gefilterd en je een goed bedrijfsnaam hebt, kun je de naam invoeren in de logo maker.


https://www.phphulp.nl/img/nieuws/gospaces01.jpg

  • 3. De volgende stap is dan het lettertype kiezen, pas op: dit is een tricky stap, want als je iets te uitbundig bent kan het terugslaan, en dat wil je niet hebben. Kijk daarom goed welk lettertype bij je bedrijfsnaam past, en kijk ook of het past bij het bericht dat je wilt sturen naar je publiek. Het is beter om een wat saaier lettertype te hebben die klanten aantrekt, dan een ‘druk’ lettertype die klanten wegjaagt.
  • 4. We zijn al aardig op weg! Nu we de naam en het lettertype vastgesteld hebben, komt nu het visuele deel. Het is tijd om een pictogram te kiezen, bij de logo maker van GoSpaces kun je uit aardig wat pictogrammen kiezen, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je geen van de pictogrammen mooi vindt, wat je dan kunt doen is het pictogram als een soort concept gebruiken, en zelf aanpassingen in het pictogram aanbrengen. Daarmee hoef je toch geen designer te huren en ben je zelf tevreden.
  • 5. De volgende stap is de logo gratis download, dit is de simpelste stap!


https://www.phphulp.nl/img/nieuws/gospaces02.jpg

En daar ben je dan! Je hebt nu een volledig logo gecreëerd, zonder ook maar een cent te verspillen. Het kost weliswaar wat van je tijd, maar dat moet je over hebben voor je bedrijf. Nu je een logo hebt kom je veel serieuzer over en heb je een stap richting succes gezet.

Als je een juiste combinatie van logo en naam hebt, die past bij jouw publiek, kun je een hele sterke naam gaan maken. Het is slechts een kwestie van passen en meten.

Meer nieuws

24/03/2023 OM eist 2 jaar celstraf voor phishing-crimineel
22/03/2023 Adobe waarschuwt voor lek in Coldfusion
20/03/2023 Stichting Brein liet Google vorig jaar 290.000 zoekresultaten verwijderen
02/02/2023 Twitter geeft vanaf volgende week geen gratis toegang meer tot hun api
08/01/2023 Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan Bing
27/10/2022 Mozilla wil in de zomer van 2023 stoppen met ondersteuning Windows 7
23/10/2022 Microsoft lekte gegevens van klanten door fout in server
18/10/2022 Vijf grote mediabedrijven doen onderzoek naar 'datakluis'
17/10/2022 Internetknooppunt AMS-IX haalt nieuw record
23/06/2022 QNAP waarschuwt voor lek in PHP in apparatuur

 

Er zijn 2 reacties op 'Met gospaces makkelijk een eigen logo'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ozzie PHP
Ozzie PHP
8 jaar geleden
 
>> Wat GoSpaces in mijn mening zo anders maakt ...

Het mag dan een advertorial zijn, maar als je het ineens hebt over "mijn mening" ... zou je je dan niet eerst even aan je lezerspubliek voorstellen? Ik heb namelijk geen idee wie er aan het woord is.

Daarnaast ... als je een voorbeeld geeft van een logo en niet snapt dat de lange ij gezien moet worden als 1 letter, namelijk IJ en niet Ij, dan sla je toch een klein beetje de plank mis :-s
Pim -
Pim -
8 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
IJswinkel

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.