Microsoft hackathon op 9 november

Toegevoegd door Wouter J, 16 jaar geleden

Microsoft hackathon op 9 novemberMorgen, vrijdag 26 oktober, komt Windows 8 uit. Met de Metro style zijn er apps nodig, Microsoft organiseert een wereldwijd event om deze apps te maken. Dit event heet de Microsoft Hackathon en deze wordt in Nederland op de TU in Delft op 9 november gegeven.

Apps zijn cruciaal voor succes windows 8
"Voordat klanten een tablet kopen kijken ze eerst of hun favoriete apps beschikbaar zijn. En ontwikkelaars maken pas apps als er voldoende klanten zijn", zegt Tom Verhoeff.

Windows 8 maakt dit nog spannender door op elke device hetzelfde besturingssysteem te gebruiken. Dat betekend dat, de ondertussen bekend geworden, Metro style in Windows 8 op zowel computer als tablet als smartphone gaat draaien. Alle 3 hebben ze apps nodig. Als er te weinig apps zijn zal Windows 8 dus nergens een succes worden.

Hackathon
Om ontwikkelaars aan te zetten tot het maken van Windows 8 apps is er het Hackathon event. Hierbij worden studenten uitgenodigd apps te maken. Microsoft zorgt voor de ondersteuning en het broodnodige hapje en drankje.

Dit event is wereldwijd en in Nederland vind deze plaats in de TU Delft.

Gerelateerde nieuwsberichten

08/01/2023 Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan Bing
23/10/2022 Microsoft lekte gegevens van klanten door fout in server
05/06/2018 Microsoft neemt GitHub over

 

Er zijn geen reacties op 'Microsoft hackathon op 9 november'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.