Microsoft introduceert Office 365 University voor studenten

Toegevoegd door PHP hulp, 11 jaar geleden

Microsoft introduceert Office 365 University voor studentenMicrosoft komt met een pakket voor studenten die de meest gebruikte Microsoft Office programma's bevat. In het pakket zitten de programma's Microsoft Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook, Publisher en Access. De aanschafprijs voor vier jaar is 79,99 Amerikaanse dollars.

Wanneer je langer dan vier jaar studeert, dan kun je het abonnement verlengen voor hetzelfde bedrag en voor hetzelfde aantal jaren.

Office 365 University slaat automatisch bestanden op in SkyDrive waardoor je bestanden overal vandaan te bereiken zijn. De online cloud dienst van Microsoft biedt bij het afnemen van het pakket tevens 20GB additionele ruimte, waardoor er in totaal een online opslag ruimte van 27GB beschikbaar is.

Om als student nog meer te besparen, krijg je van Microsoft 60 minuten per maand gratis belminuten om internationale gesprekken te voeren op Skype.

Je krijgt de bevoegdheid om het Office 365 University pakket op twee systemen te installeren. Mocht je achter een computer zitten waarop het niet geïnstalleerd is, dan kun je via Office on Demand het volledige Office programma streamen. Gedurende het abonnement loopt, heb je recht op alle updates.

Gerelateerde nieuwsberichten

05/06/2018 Microsoft neemt GitHub over
29/05/2017 Microsoft-diensten moeilijk bereikbaar via Firefox
19/01/2015 Microsoft maakt plannen voor Office 2016

 

Er zijn 9 reacties op 'Microsoft introduceert office 365 university voor studenten'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Eddy E
Eddy E
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Klinkt goed.
Maar 't is dan toch alleen voor privé-gebruik? Op de scholen zelf staat vaak al Word/Excel en Powerpoint.

OneNote, Outlook, Publisher and Access zijn leuk, maar er is toch geen hond die die gebruikt?
OneNote... om aantekeningen te maken terwijl je in Word kan werken?
Outlook met webbased mail als Hotmail/Gmail en alle smartphones?
Publisher kan ook in Word, alleen even de juiste toepassing erbij zetten. Oke: het boekje maken was in Publisher makkelijker, maar in Word net zo goed (zo niet: netter) te doen.
En Access is voor de gemiddelde student echt niet nodig.
Chris PHP
Chris PHP
11 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
@Eddy,

Ik vind het een wonder dat Microsoft zoveel geeft voor 80 euro in de 4 jaar! Inclusief 60min internationaal bellen via Skype per maand!

Maar ik wil mijn documenten en gegevens nooit op een andermans server hebben draaien. Ik vertrouw geen enkel bedrijf met mijn gegevens, er wordt te veel 'per ongeluk' ingezien of openbaar gemaakt.

Alles lekker veilig op mijn eigen NAS, daar voel ik me veel veiliger bij en zeker voor bedrijven.
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Chris, valt best mee hoor. Ik heb vertrouwen in docs.google . Ik gebruik het nu redelijk een tijdje en het werkt zo heerlijk. Alle documenten staan 'opgeslagen' op elke computer met internet. Werkt heerlijk als je op 3 verschillende locaties een andere computer gebruikt. Ik hoef geen office meer. Het is niet het meest lightweight software en je moet altijd weer een usb hebbn (of als bijlagen mailen) om het ergens anders te gebruiken.
Chris PHP
Chris PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@Albbert,

Er zijn steeds meer meldingen vanuit Google dat overheden je gmail account hacken. Dus ook dan kunnen ze bij je documenten komen, wanneer Google vermoed dat je overheid hiermee bezig is, geven ze dit weer wanneer je inlogd.

Dus wanneer je bedrijfsgevoelige gegevens zo opslaat, lijkt mij alles behalve veilig. Ook belangrijke en persoonlijke documtenten zijn dan gewoon in te zien.

Ieder heeft zo zijn voorkeur, maar met de NAS systemen van tegenwoordig kan dit alles ook super opgelost worden in je vertrouwde omgeving.
Tobias Tobias
Tobias Tobias
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik hoe ervan dat ik altijd bij mijn bestanden kan, ook als het internet niet werkt (regelmatig bij KPN)
- Raoul -
- Raoul -
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Op school werken wij met Linux (Ubuntu) en thuis heb ik een Mac... doe dus alles op OpenOffice, werkt ongeveer even goed...
Php knipper
php knipper
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
op onze school werken we met open offic en dat is gratis.
Niels K
Niels K
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
En dat is te merken ook .. ;-)
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Eddy E
Eddy E
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Precies.
Ik heb ook een tijdje Open Office gebruikt, maar MS Word is en blijft toch beter.
Dat er voor veel dingen alternatieven zijn (PPS kan ook in HTML/CSS), maar met Powerpoint gooi je in 10 minuten een mooie presenatie in elkaar. Zonder franjes welliswaar.

Over die 60 minuten internationaal Skypen... dat is ook eigen Microsoft. Ik hoef niet internationaal te bellen. En al helemaal niet via Skype.
Beetje zinloos.

Maar goed, Office 2007 doet het nog steeds perfect.
En anders Corel Word nog ;).

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.