Microsoft koopt waarschijnlijk Yammer

Toegevoegd door - Raoul -, 14 jaar geleden

Microsoft koopt waarschijnlijk YammerVolgens een anonieme bron zou Microsoft de sociale netwerksite Yammer opkopen. Het bedrag van de overname zou meer dan een miljard dollar bedragen.

Yammer kun je vergelijken met de sociale netwerksite Twitter. Echter richt Yammer zich meer op de zakelijke markt. Bedrijven kunnen een eigen community aanmaken waardoor medewerkers berichten naar elkaar kunnen versturen.

Afbeelding

De overname zou uitgelekt zijn door een gesprek in een café, vlak in de buurt van het Yammer-kantoor. Zowel Microsoft als Yammer hebben nog niet gereageerd op geruchten over een eventuele overname.

Gerelateerde nieuwsberichten

11/05/2023 23-jarige Twitter-hacker bekent schuld
07/05/2023 Twitter bevestigt beveiligingslek bij Circle-tweets.
05/04/2023 Twitter introduceert nieuwe API-abonnementen

 

Er zijn 1 reacties op 'Microsoft koopt waarschijnlijk yammer'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Eddy E
Eddy E
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik hoop toch echt voor Microsoft dat ze niet zo dom zijn geweest als Google om een eigen netwerk (ala Facebook/GooglePlus) op te richten... overkopen zou leuk zijn, maar gaan werken doet het niet.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.