Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan Bing

Toegevoegd door - Ariën -, 2 jaar geleden

Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan BingMicrosoft is van plan om de ChatGPT-chatbot van OpenAI toe te voegen aan zijn Bing-zoekmachine. Dat schrijft Tweakers. Het bedrijf wil ChatGPT gebruiken om betere antwoorden te kunnen geven op basis van kunstmatige intelligentie. Microsoft wil ChatGPT gebruiken om bepaalde Bing-zoekopdrachten te beantwoorden in plaat svan enkel links te tonen. Dat melden anonieme bronnen tegenover The Information en Bloomberg. Hiermee hoopt Microsoft zijn marktaandeel te vergroten waar Google momenteel de dominantste positie heeft.

Volgens Microsoft is het mogelijk dat de in dit kwartaal de techniek van OpenAI wordt als kleinschalige test wordt toegevoegd aan Bing. Maar momenteel wordt er nog onderzocht hoe accuraat en hoe snel het AI-model in Bing valt toe te voegen.

OpenAI, een AI-bedrijf waarin Microsoft eerder een miljard dollar investeerde, bracht in november een publieke versie van ChatGPT uit. Deze AI-tool is in staat om volledige gesprekken met gebruikers te voeren, inclusief het beantwoorden van vervolgvragen. Hoewel de antwoorden niet altijd correct zijn, is deze ook te gebruiken voor kwesties met betrekking tot programmeren. In het forum is er een topic gestart waarover uitgebreid gediscussieerd kan worden.

Gerelateerde nieuwsberichten

23/10/2022 Microsoft lekte gegevens van klanten door fout in server
05/06/2018 Microsoft neemt GitHub over
29/05/2017 Microsoft-diensten moeilijk bereikbaar via Firefox

 

Er zijn geen reacties op 'Microsoft wilt chatgpttekstgenerator toevoegen aan bing'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.