PHP brengt eerste beta uit voor PHP 7.3

Toegevoegd door - Ariën -, 3 jaar geleden

PHP brengt eerste beta uit voor PHP 7.3Het team achter de ontwikkeling van PHP heeft donderdag de eerste bétaversie van PHP 7.3.0 uitgebracht. Het is de vijfde release van de PHP 7.3 reeks die eerder als vroegere alpha-versie werd uitgebracht. De ruwe schets van omschrijving van de PHP 7.3 release-cyclus is inmiddels te vinden op GitHub. De downloads voor de nieuwe versies zijn te vinden op deze speciale downloadpagina. De ontwikkelaars benadrukken dat dit is een ontwikkelversie is die niet in productie dient te worden gebruikt.

Enkele vernieuwingen aan de nieuwe branch zijn onder meer: een flexibelere heredoc en nowdoc syntax, enkele verbeteringen aan de BCMath en de MBstring extenties, en een opruiming van oude functies en constanten. De concept van de 'upgrade notes' is hier te vinden.

De volgende release wordt Beta 2, en is gepland op 16 augustus.

Gerelateerde nieuwsberichten

01/04/2021 Aanvallers plaatsten exploit in PHP-source
02/01/2020 PHP leren voor beginners: wat is het en past het bij jou?
27/10/2019 Lek ontdekt in PHP bij gebruik van Nginx

 

Er zijn geen reacties op 'Php brengt eerste beta uit voor php 73'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.