Piratenpartij Nederland

Toegevoegd door Arjen Halma, 15 jaar geleden

Piratenpartij NederlandDe Piratenpartij is op 9 juni voor het eerst ook in Nederland verkiesbaar voor de Tweede Kamer. Nederlanders kunnen eindelijk stemmen op een partij die echt opkomt voor jouw rechten. Kijk voor meer informatie: http://www.piratenpartij.nl

Iedereen heeft het recht te leven in een land waar zijn of haar privacy beschermd wordt, een land waar iedereen recht heeft op vrije toegang tot ongecensureerde informatie, waar iedereen moet kunnen profiteren van innovatie en waar iedereen zonder belemmeringen in staat wordt gesteld aan die innovatie bij te dragen.

Ben jij ook moe van altijd hetzelfde liedje? De Piratenpartij gaat het politieke geluid in Den Haag remixen!

Lawaai maken
We hebben nog een paar weken de tijd om onze boodschap aan zo veel mogelijk mensen te laten horen. Jij kan hiermee helpen door het plakken van onze verkiezingsposters, het organiseren van kroegmeetings, het schrijven van blogs, het volgen van onze twitteraccount of op welk gebied jouw talent ook ligt.

Meedenken
Heb jij nog goede ideeën of standpunten die nog niet in ons programma verwerkt zijn maar die er volgens jou wel in horen? Laat het weten en praat mee op ons forum.

Lid worden
De Piratenpartij zoekt nog altijd nieuwe leden. Ben jij een echte piraat of wil je ons steunen? Word dan snel lid.

Meer nieuws

08/01/2023 Microsoft wilt ChatGPT-tekstgenerator toevoegen aan Bing
27/10/2022 Mozilla wil in de zomer van 2023 stoppen met ondersteuning Windows 7
23/10/2022 Microsoft lekte gegevens van klanten door fout in server
18/10/2022 Vijf grote mediabedrijven doen onderzoek naar 'datakluis'
17/10/2022 Internetknooppunt AMS-IX haalt nieuw record
23/06/2022 QNAP waarschuwt voor lek in PHP in apparatuur
21/06/2022 Storing bij Cloudflare legde sites plat
07/06/2021 Online Casino Software Nederland 2022
07/04/2022 Privacy waarborgen aan de hand van 5 tips
01/01/2022 Beste wensen voor 2022!

 

Er zijn 17 reacties op 'Piratenpartij nederland'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Crude Oil
Crude Oil
15 jaar geleden
 
Euh...
Zullen we dit maar als spam beschouwen?

Nederlanders kunnen eindelijk stemmen op een partij die echt opkomt voor jouw rechten.
- Merk ik anders niks van

De Piratenpartij gaat het politieke geluid in Den Haag remixen!
- Dat zeggen ze allemaal...
Roel -
Roel -
15 jaar geleden
 
@E land; misschien gaat dat nog komen? Ik weet ook niet echt wat dit met PHP te maken heeft...
Crude Oil
Crude Oil
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@Roel

Misschien komt dat ook nog wel bij de andere partijen. Ik vind dat de partij eerst maar moet laten zien dat het echt zo is wat ze zeggen. Gelukkig ben ik zelf nog niet stemgerechtigd.
B a s
B a s
15 jaar geleden
 
Nou ja, spam. PHPhulp is toch een website vol met gebruikers die veel op internet actief zijn. Mensen die ook wel eens iets downloaden en van 'vrijheid' op internet houden zonder dat er URL adressen of services geblocked worden door internet providers. Dat is slechts één van de veelbelovende standpunten die deze partij heeft; om het internet te houden zoals het nu is.
Blaat Blaatert
Blaat Blaatert
15 jaar geleden
 
lijkt me niet echt slim om op een one-issue partij te gaan stemmen terwijl er een crisis is/was.
Synaps Framework
Synaps Framework
15 jaar geleden
 
Idd Blaat Blaatert,

Ik denk dat het slimmer is om vooral nu, met de olie ramp, euro die naar beneden keldert etc etc, vooral niet te stemmen op een one-issue partij. Daarentegen vind ik privacy wel een belangrijk standpunt.
B a s
B a s
15 jaar geleden
 
Ik zei niet dat dat hun enige standpunt is. Ik weet er ook het fijne niet van, dus check die site voor meer informatie als je geïnteresseerd bent. Ik ben sowieso wel voor om ze een kans te geven zichzelf te bewijzen. M.a.w. om ze een kans te geven om zichzelf verkiesbaar te stellen.
Write Down
Write Down
15 jaar geleden
 
Ik ben zelf niet afkomstig uit Nederlands, maar vrijheid wilt men toch in elk land. Sluit me trouwens aan bij Bas: dit is geen spam, ze vechten (of beweren althans dat te doen) voor internetvrijheid. Niks mis met die partij...
Arjen Halma
Arjen Halma
15 jaar geleden
 
0 +1 -1 -1
Iemand al op http://thepiratebay.org/ geweest?, kleine voorbeeld van internetvrijheid. En iets simpels als: http://forum.piratenpartij.nl/viewtopic.php?f=29&t=42 nooit mee te maken gehad?

Morgen komt de hele partijprogramma uit. Dan zul je hopelijk zien dat de Piratenpartij geen one issue partij is.

Hier alvast een klein voorproefje:
http://www.dumpert.nl/mediabase/949501/db6cb626/tv_spot_piratenpartij.html
Write Down
Write Down
15 jaar geleden
 
0 +1 -1 -1
Hun punten zijn inderdaad wel sterk, ik geloof dat sommige punten eveneens in de UK van toepassing zijn (zoals identiteitskaart).

En voor de mensen die thepiratebay willen bereiken en het nu niet lukt, het is offline: http://tweakers.net/nieuws/67356/the-pirate-bay-offline-na-duits-gerechtelijk-bevel.html

(Lang leve RapidShare :P)
Jelmer -
Jelmer -
15 jaar geleden
 
Ik ben benieuwd naar het partijprogramma. Ze zijn helaas wel wat laat daarmee. De stemwijzers zijn allemaal al gemaakt, en het is maar de vraag of mensen die daarachter zitten de moeite willen doen om voor zo'n nieuwe, kleine partij het ding aan te passen. Al verwacht ik dat eigenlijk wel.

Ik ben benieuwd hoe ze het doen tegenover D66 en GL, die volgens BoF tot nu toe het beste programma hebben voor die mensen waar volgens mij deze partij zich vooral op richt.
Arjen Halma
Arjen Halma
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Jel mer, ik ben ook benieuwd naar BoF.
- SanThe -
- SanThe -
15 jaar geleden
 
Politiek hoort hier niet thuis lijkt mij.
Write Down
Write Down
15 jaar geleden
 
0 +1 -1 -1
@SanThe Nvt
Wel als het met internet te maken heeft. Het is (naar mijn mening) belachelijk om PHP gescheiden te zien van internet. Beiden kunnen namelijk niet zonder mekaar. Deze partij heeft bepaalde punten op gebied van internet-vrijheid, iets wat onrechtstreeks met PHP-hulp heeft te maken.
Niek s
niek s
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Oh dit meen je niet..
De piratenpartij. Stelletje bange pubertjes. Als je repportages ziet van (bijvoorbeeld) de veurzitter van die partij, en dan de partijgenoten. Jezus wat een stelletje amateurs.
Ja, internet vrijheid is goed, maar die partij is TE lachwekkend...
Jelmer -
Jelmer -
15 jaar geleden
 
Ze maakten wel een hele slechte indruk tijdens het downloaddebat gisteren. Als je voor internetvrijheid bent, dan denk ik dat je beter kan uitwijken naar D66 of GL, die zijn politiek nog serieus te nemen. (De spreker voor de piratenpartij was tijdens het downloaddebat wel heel snel aangevallen, en begon meerdere malen over 'de corporaties' als in één grote complottheorie. Argumenten uit het publiek waren sterker)
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Niels K
Niels K
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Kzie net het interview van Rutger van geen stijl..

Voor de rest houd ik me nooit zo bezig met politiek omdat ik nog geen 18 ben. Ik heb even hun standpunten doorgelezen, maar na dat downloaddebat van gisteren ben ik bang dat ze niet veel zetels gaan halen. Al denken ze dat ze er 4 gaan krijgen.

@Jelmer..

Ja inderdaad. En ze waren heel erg zenuwachtig ook. Ze hebben ook geen.. tja hoe heet dat ook al weer.. van die mensen die interviewers te woord staan, ach ja je snapt wat ik bedoel. Vandaar dat ze soms nogal rare dingen zeggen. Neem bijvoorbeeld deze vraag: Waarom is deze party zo belangrijk? Antwoord: Dat weten jullie allemaal.. Zucht, vertel dan in 2 a 3 zinnen het verhaal nog eens. Hij zegt ook tegen Rutger. Camera niet zo dichtbij alstublieft want dan gaan jullie weer met adobe meuk aan de slag. Oké hij heeft gelijk, want direct 1 uur na het filmpje stond er op dumbert een 'fraaie' foto van hem. Maar om dat nu zo te zeggen, ik had denk ik gewoon mensen ingehuurd die interviewers te woord zouden staan.

Voor de rest: Ik hoor wel hoeveel zetels ze hebben gehad

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.