Providers weigeren iPhone 4S

Toegevoegd door Joris van Rijn, 15 jaar geleden

Providers weigeren iPhone 4SApple schikt tele-provider Cellular af met strenge verkoopvoorwaarden. Het op vijf na grootste Amerikaanse netwerk Cellular vindt de voorwaarden "onacceptabel als je kijkt naar risico's en winstgevendheid". Eén van de redenen zou kunnen zijn dat Apple teveel toestellen in een keer zou verkopen.

Ook de Tsjechische provider Telefonica weigert het toetsel door "zakelijke voorwaarden". Hierbij zou de oorzaak eveneens zijn dat Telefonica niet zoveel toestellen per keer zou willen kopen.

Nederlandse providers zullen Apple's nieuwe toetsel voorlopig wel blijven aanbieden. Al sinds november vorig jaar waren de deals met de grotere providers rond. Geruchten gaan wel dat dit niet vlekkeloos verlopen is.

Naast de onredelijke aantallen waarin de iPhone 4S opgekocht zou moeten worden zou het bedrag dat per iPhone aan Apple geleverd moet worden te hoog zijn.

Ondanks Apple's hoge eisen vliegt de iPhone 4S veel sneller over de toonbank dan zijn voorgangers. In de eerste dagen werden er al vier miljoen toestellen verkocht. Hoeveel toestellen er nu verkocht zijn is niet bekend.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?
27/05/2014 Apple ontwikkelt software slimme apparaten
19/06/2013 Apple-winkel iCentre failliet

 

Er zijn geen reacties op 'Providers weigeren iphone 4s'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.