'Release OSX Mountain Lion is een feit.'

Toegevoegd door Reshad F, 14 jaar geleden

'Release OSX Mountain Lion is een feit.'Het meest geavanceerde desktopbesturingssysteem ter wereld is nog verder verbetert. Apple heeft zijn nieuwe OSX uitgebracht de "Mountain Lion", zoals het nieuwe besturingssysteem heet, is de opvolger van "Lion" en het bevat wederom nieuwe features waardoor je iMac, Macbook, iPad, iPhone en iPod Touch beter samen kunnen werken.

Zo heeft "Mountain Lion" nieuwe opties zoals:notities, herinneringen en berichten. Notities en herinneringen dat kennen de meeste Apple gebruikers al omdat deze in de iPhone, iPad en iPod Touch al beschikbaar waren. Maar een nieuwe feature wat men nog niet kende is "berichten" waarmee je met andere mensen, die een iPad iPhone of iPod touch hebben, onbeperkt kunt chatten.

Ook kun je met menig gebruiker online gamen en is er een nieuw "berichten centrum" waar je alle meldingen bij elkaar kunt zien.

De nadruk is vooral gelegd in het delen van informatie zo heb je bijna in elk venster een "Delen" knop waarmee je makkelijk met andere apparaten bijvoorbeeld je tabblad kan delen vanuit Safari of een artikel gelijk kan Twitteren. Je kan zelfs je Facebook account koppelen aan je macbook waardoor je berichten in je "berichten centrum ontvangt" en je kan er zelfs je status wijzigen. het leukste blijft nog altijd de mirroring feature waarbij je het scherm van je iMac of Macbook kan streamen naar je HD-tv met behulp van de Apple tv.

Gerelateerde nieuwsberichten

22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?
27/05/2014 Apple ontwikkelt software slimme apparaten
19/06/2013 Apple-winkel iCentre failliet

 

Er zijn 14 reacties op 'Release osx mountain lion is een feit'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
- Mark -
- Mark -
14 jaar geleden
 
Ik heb er nu een paar uurtjes mee gespeeld. Tot nu toe loopt alles soepel hier. Op Reminders na vind ik de IOS features wel goed uitgewerkt.
Reshad F
Reshad F
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
ik heb hem zelf ook vanochtend er op geknald en ben er wederom tevreden over!
- Raoul -
- Raoul -
14 jaar geleden
 
Vind het maar niks, de nadruk word teveel op delen en andere producten van hun gelegd, niet iedereen heeft een iPhone of iPad. Ze mogen ook hun ingebouwde wi-fi wat verbeteren..
Reshad F
Reshad F
14 jaar geleden
 
Dit gaat meer om inhoudelijk ( besturingssysteem ) en ik vind het wel goed wat ze doen en de functionaliteiten zijn goed. apple staat o.a. bekend om het feit dat zijn apparaten goed met elkaar kunnen samenwerken ( iCloud )
- Raoul -
- Raoul -
14 jaar geleden
 
Dan is het voor mij toch geen update waard, hoop wel dat ze Lion blijven updaten.
- Mark -
- Mark -
14 jaar geleden
 
Wat voor problemen heb je dan met je WI-FI? Ik heb er hier geen problemen mee.

Als het IOS spul je niet boeit dan zijn er inderdaad weinig nieuwe features. Al vind ik de performance verbeteringen niet verkeerd. Het voelt dan inderdaad wat aan als een update inplaats van een upgrade.
- Raoul -
- Raoul -
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Verbinding die wegvalt vooral bij 3/4 streepjes, Wi-Fi op andere computers hier thuis is perfect...

Maar ik zit nogal ver van de wifispot, het zal daaraan wel liggen
Reshad F
Reshad F
14 jaar geleden
 
Ik heb er ook nauwelijks last van van de wifi @mark heb je safari al uitgeprobeerd ;) die is volgens mij 4x zo snel nu en heb het dus ook gelijk als standaard browser weer ingesteld ga chrome nu alleen nog maar gebruiken voor developertools
- Mark -
- Mark -
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Mijn iPad heeft daar meer last van, mijn MacBook is daar wat minder gevoelig voor maar ik moet dan wel op het limiet van mijn draadloos netwerk zitten. Onder normale omstandigheden valt geen van beide weg.

Van welk jaar is je computer? Als je een oudere netwerk kaart erin hebt zitten dan is je bereik ook een stuk minder.

Je kunt altijd nog een tweede router er tussen in plaatsen zodat je een groter bereik krijgt. Nu moet ik wel zeggen dat ik dat ook alleen maar heb gedaan omdat op die plek de printer stond. 2 vliegen in 1 klap dus in mijn geval.

@ Reshad F

Die is inderdaad lekker snel, ik vind het alleen jammer dat ik die Reader knop er niet uit kan gooien. Ik gebruikte normaal altijd FireFox maar die is zijn voordelen ten opzichte van Safari verloren dus ik heb ook Safari weer als standaard browser ingesteld.
- Raoul -
- Raoul -
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Mark: augustus 2011
- Mark -
- Mark -
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Daar zit hetzelfde type netwerk kaart in als de mijne dus dat zal het probleem dan niet zijn.
- Raoul -
- Raoul -
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Heb nu even verbonden met een andere wifi en die werkt veel beter zonder uit te vallen.. hmmm
- Mark -
- Mark -
14 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Van wat voor type is je oude router? A, B, G of N? Die laatste heeft het verste bereik.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Jeroen VD
Jeroen VD
14 jaar geleden
 
Quote:
Het meest geavanceerde desktopbesturingssysteem ter wereld is nog verder verbetert.

ben ik het niet mee eens. ik vind windows 7 geavenceerder.

dat iOs nou net facebook is, ja, das eerder een downgrade. schoenmaker, blijf bij je leest! ik zie het al voorbij komen op facebook: jopie heeft een document getypt! probeer ook eens wat te typen!

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.