Specialisten gezocht voor onderzoek (samenwerking)

Toegevoegd door PHP hulp, 7 jaar geleden

Specialisten gezocht voor onderzoekPHPhulp partner Monsterboard doet onderzoek onder gewilde IT-ers, om inzichtelijk te krijgen hoe IT-specialisten met hun carrière bezig zijn. Monsterboard wil erachter komen hoe ze zich oriënteren op een nieuwe baan en welke bronnen/ kanalen ze gebruiken om een nieuwe baan te vinden.

Daarnaast worden ze ongetwijfeld vaak benaderd door recruiters en willen we inzicht krijgen in wat recruiters goed doen in dit proces en wat ze vooral fout doen in hun pogingen om IT specialisten te bemiddelen voor een nieuwe baan.

Hiervoor is Monsterboard op zoek naar IT-specialisten (developers/ engineers) die willen meewerken aan dit onderzoek in de vorm van een half uur durend interview op 9 april in Amsterdam (interviews worden tussen 15:00 en 20:00 uur ingepland op het kantoor van Monsterboard in Amsterdam). Korte fragmenten uit dit interview worden gefilmd ten behoeve van een videoreportage. Als waardering voor de medewerking ontvangt iedere deelnemer een Coolblue waardebon ter waarde van 50 euro.

Waarom meedoen

  • Als je je irriteert aan de manier waarop je gehunt wordt door recruiters en daarover graag je mening geeft.
  • Als je het interessant vindt om met andere IT-professionals te praten over hoe zij denken over hun carrière in de IT en de keuzes die ze maken.
  • Als je het leuk vindt om een CoolBlue waardecheque ter waarde van 50 euro te ontvangen

Heb je interesse? Stuur dan svp een mail naar events@monsterboard.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

11/09/2014 Gezocht: (front-end) webdevelopers
12/12/2013 IT-beheerders vrezen veiligheid organisaties

 

Er zijn geen reacties op 'Specialisten gezocht voor onderzoek'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.