Storing bij Cloudflare legde sites plat

Toegevoegd door - Ariën -, 3 jaar geleden

Storing bij Cloudflare legde sites platCloudflare is dinsdagmorgen geraakt door een omvangrijke verstoring. Hierdoor waren veel websites voor korte tijd wereldwijd offline. Inmiddels heeft Cloudflare de problemen weer opgelost. De getroffen websites gaven een 500 Internal Server Error. Onder meer De Telegraaf, Gitlab en TinyURL waren ombereikbaar. Op internet kwamen ook klachten binnen dat de Ring-app en de bijbehorende diensten niet naar behoren werkten.

De Chief Technical Officer van Cloudflare zegt op Hacker News dat het om een probleem met de backbone ging. Door een gemaakte wijziging weer terug te draaien kwamen de diensten 'in delen' weer online. Hij benadrukt dat het om grote delen van CloudFlare ding, en niet het hele netwerk. Ook zal CloudFlare de situatie blijven monitoren.

Gerelateerde nieuwsberichten

24/02/2017 CloudFlare lekte gebruikersdata

 

Er zijn geen reacties op 'Storing bij cloudflare legde sites plat'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.