Waarom is snel internet cruciaal voor iedere onderneming? (samenwerking)

Toegevoegd door PHP hulp, 7 jaar geleden

Waarom is snel internet cruciaal voor iedere onderneming?Als organisatie is het van groot belang dat u klanten zo goed en zo snel mogelijk van dienst kan zijn. Het maakt hierbij weinig verschil of u als internetbureau werkt, of bijvoorbeeld een webwinkel heeft met verschillende producten. In beide gevallen is snel internet een must! U wilt niet alleen snel kunnen reageren op mailtjes van klanten, u wilt ook razendsnel aanpassingen aan uw website kunnen maken en verzekerd zijn van een server die 99,99% van de tijd online is. Een snelle server vinden is niet altijd even gemakkelijk, waardoor steeds meer organisatie een server binnen hun eigen gebouw laten installeren. Dit maakt het belang van snel internet des te groter!

Tip: zoek vooraf op internet op welke internetsnelheid u minimaal nodig heeft voor hetgeen u het internet binnen uw organisatie gebruikt.

Snel internet vinden door te vergelijken
Er zijn verschillende manieren om de provider met het snelste internet te vinden voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van online vergelijkingswebsites, waar internetvergelijk.nl een goed voorbeeld van is. Op dergelijke websites kunt u heel eenvoudig verschillende internetproviders met elkaar vergelijken om zo de goedkoopste en snelste aanbieder te vinden. Er zijn verschillende punten om rekening mee te houden bij het vergelijken van internetproviders. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de snelheid van het internet, maar ook aan de kosten, eventuele alles-in-1-pakketten die door de provider worden aangeboden voor organisaties, enzovoorts.

Een snelle server voor PHP-functies
Wanneer u de website of webwinkel van uw organisatie op een eigen server wil laten draaien die u in uw kantoorpand plaatst, is snel internet eveneens essentieel. U wilt immers dat bezoekers razendsnel op de opgevraagde pagina zijn en dat de website voor 99,99% van de bezoeken bereikbaar is. Niet alleen voor de bereikbaarheid is snel internet belangrijk, ook voor het snel kunnen uitvoeren van PHP-functies speelt snel internet een belangrijke rol. Dit geldt in het bijzonder voor uitgebreide webwinkels, waarin men aan de hand van PHP-functies informatie uit een database haalt.

Als het internet niet snel zou zijn, zou het al snel een lange tijd duren voordat de PHP-aanroepen uitgevoerd zijn, waardoor de kans groot is dat een bezoeker tussentijds afhaakt. Niemand vindt het immers fijn om lang te moeten wachten! Daarbij zijn er voor uw webwinkel nog tal van andere webwinkels die soortgelijke of hetzelfde product aanbieden. Des te meer reden om snel internet af te sluiten voor uw organisatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

17/10/2022 Internetknooppunt AMS-IX haalt nieuw record
23/01/2020 Microsoft waarschuwt voor lek in Internet Explorer
06/08/2019 Microsoft doet VBScript definitief in de ban

 

Er zijn geen reacties op 'Waarom is snel internet cruciaal voor iedere onderneming'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.