Weer gezellig PHPhulp'en

Toegevoegd door PHP hulp, 12 jaar geleden

Weer gezellig PHPhulp'enVanaf vandaag verschijnen de topics uit de koffiehoek ook weer bij de laatste forum berichten. Eerder kon je de optie aanzetten om topics uit de koffiehoek bij de laatste forum berichten te tonen, nu worden ze automatisch wél getoond.

Wat we hiermee willen bereiken is dat er weer meer over koetjes en kalfjes kan worden gesproken, zonder een PHP probleem te hebben of te willen oplossen voor een ander.

Daarnaast proberen we de sfeer er meer in te brengen door het logo versierd te hebben met kerstversieringen. Laat ons weten wat je er van vindt! Alvast een fijn weekend iedereen.

Gerelateerde nieuwsberichten

28/02/2024 LockBit website door politie gekraakt via mogelijk lek in PHP
08/05/2023 PHPhulp verhuisd
21/04/2023 Bug opgelost met traagheid PHPhulp

 

Er zijn 5 reacties op 'Weer gezellig phphulpen'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
- Ariën  -
- Ariën -
12 jaar geleden
 
Mooi idee, als het hoofdpunt op het forum maar om PHP draait, en dat het niet zal verstranden in een lijst met off-topic crap ;-)
B a s
B a s
12 jaar geleden
 
Daarom was het in eerste instantie uitgezet, door mensen die koffiehoek topics omhoog schopte voor de fun. Dat is inmiddels 3 jaar geleden waarvan meerdere ook zijn vertrokken. Ik heb er al het vertrouwen in dat het goedkomt!
Ozzie PHP
Ozzie PHP
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik dacht dat die topics bij iedereen in het lijstje met de laatste forum-berichten verschenen, maar blijkbaar had ik dus die optie al geactiveerd staan. Goede zaak in ieder geval. Ik vind het zelf wel leuk als er af en toe iets voorbij komt in de koffiehoek.

Het logootje was me nog niet opgevallen, maar nu je het zegt! Leuk hoor :)
Chris -
Chris -
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Eventueel als 'optie' (de pagina's zijn lang genoeg meestal, de sidebar idem) dat als je bent ingelogd je de koffiehoek-topics in een blokje eronder kunt zien? Dan blijft het gescheiden van elkaar en zie je 'het beste van beide' :)
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Albert de Wit
Albert de Wit
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Leuk! Dan leer je de community ook van andere kanten kennen denk ik.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.