Koop je wel eens boeken over programmeren?

3 jaar geleden toegevoegd

Ja, echte gebonden boeken
6 stemmen (6)
Ja, maar enkel e-books
0 stemmen (0)
Ja, zowel de gebonden boeken als e-books
2 stemmen (2)
Nee, ik gebruik internet
19 stemmen (19)
Nee, ik heb geen leesvoer nodig.
2 stemmen (2)

« Terug naar voting pollsEr zijn 4 reacties op 'Koop je wel eens boeken over programmeren'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
- Ariën  -
- Ariën -
3 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Vroeger kocht ik wel boeken, maar tegenwoordig bijna niet meer. Een groot deel heb ik inmiddels ook weggegooid omdat het out-dated was.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
3 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik mis de optie: Ja ik koop boeken én gebruik internet.

Helaas zijn er niet zoveel actuele, Nederlandse gebonden boeken (een 'paperback' noemen we een papieren boek ook wel).

Ik vind het fijn en inspirerend om een echt boek te lezen waar een logisch verhaal met opbouw in zit. Beter dan lukraak honderden forums afstruinen hopend op een werkende 'snippet', zoals best veel mensen helaas doen.
Ad Fundum
Ad Fundum
3 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik denk dat het van de toepassing af hangt. Het komt wel eens voor dat je snel even iets moet weten om verder te kunnen. Ik gebruik daarvoor meestal een browser. Meestal is het ook niet zo heel erg belangrijk.

Maar als je iets echt goed wilt doorgronden, lees ik een boek, omdat er een hogere drempel is om een boek uit te geven dan een blogpost te schrijven. Een boek zit beter in elkaar en heeft een duidelijke opmaak. (Dan heb ik het niet over boeken als '<onderwerp> voor dummies', maar over goede boeken.)

Aan een goed boek is per definitie meer aandacht besteed, waarbij je kunt vertrouwen op de geloofwaardigheid van een auteur. Al was het maar omdat een uitgeverij het anders lastiger uitgegeven krijgt.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Gerard van Katwijk
Gerard van Katwijk
3 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik "koop" zelden boeken, maar lees wel het liefst van papier. Daarom maak ik veel gebruik van bibliotheken, minibiebs en www.BookCrossings.com om zo het milieu en mijn portemonnee te sparen.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Inhoudsopgave

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.