Moeten browsers van het "groene slotje" af? (zie nieuws)

8 jaar geleden toegevoegd

Jazeker!
10 stemmen (10)
Nee!
19 stemmen (19)

« Terug naar voting pollsEr zijn 2 reacties op 'Moeten browsers van het groene slotje af zie nieuws'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ramon van Dongen
Ramon van Dongen
8 jaar geleden
 
Bij de meeste dataleks etc die in het nieuws komen de laatste tijd was er niets mis met de https verbinding. Maar 'men' laat het wel overkomen dat alles met httpS 100% veilig en te vertrouwen is en alles met http levensgevaarlijk is.
Michael -
Michael -
8 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
HTTPS mag intussen wel als standaard worden gezien en hoeft dus niet apart weergegeven te worden. Wel vind ik dat EV certificaten duidelijk zichtbaar moeten blijven, al letten hier ook weinig mensen meer op.
Het is dus nuttiger de bezoeker te waarschuwen als de website NIET veilig is, maar laat Google dan ook gelijk een bericht naar de website sturen voor elke bezoeker zodat er ook iets aan gedaan wordt. LetsEncrypt maakt het kinderlijk eenvoudig en gratis en nog gebruiken bepaalde sites, ook met gebruiksgegevens, het niet.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Inhoudsopgave

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.