Wat zou je vinden van een premium lidmaatschap op PHPhulp waarbij je geniet van vele extra's en voordelen?

12 jaar geleden toegevoegd

Hangt af van de voordelen en kosten per jaar
65 stemmen (65)
Nee, ik heb hier geen geld voor over
97 stemmen (97)
Ja, ik ben hierin geïnteresseerd
10 stemmen (10)

« Terug naar voting pollsEr zijn 15 reacties op 'Wat zou je vinden van een premium lidmaatschap op phphulp waarbij je geniet van vele extras en voordelen'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Michael -
Michael -
12 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Kunnen er al wat dingen worden genoemd die dan in een premium account zouden zitten? Komen er nieuwe functies of worden bestaande functies exclusief?
Ozzie PHP
Ozzie PHP
12 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Mijn mening is dat de kracht van PHPhulp de openheid is. Iedereen kan lid worden, iedereen kan hulp vragen, en iedereen kan hulp geven. Als je gaat werken met betaal-abonnementen dan zal er uiteindelijk vanzelf een tweedeling ontstaan tussen de "betalenden" en de "niet-betalenden". Het is een open community en wat mij betreft moet het dat ook blijven. Dat is juist de kracht. Als je aan dit concept gaat sleutelen, vrees ik dat velen van ons op de lange termijn PHPhulp waarwel zullen zeggen. Dat zou ik erg jammer vinden en het lijkt me ook niet de bedoeling.
Ward van der Put
Ward van der Put
12 jaar geleden
 
Ik wil wel een bijdrage leveren door wat vaker een sessie te eindigen met een klik op een banner...
Wouter J
Wouter J
12 jaar geleden
 
Nouja, het is te hopen dat er, net als andere PHPhulp features, nooit iets van dit online gaat komen...

Waarom? Meerdere redenen:
1. Beetje vrij nutteloze poll. Je vraagt je mening over iets heel vaags. Hoe moet ik nou weten of ik extra geld wil betalen voor iets wat nog niet bekent is? Alsof ik aan jouw vraag "wil je het liever blauw of rood?" Jij weet niet eens over wat voor iets ik het heb, zo is dat met deze vraag ook zo.
2. Ik ben het volledig eens met Ozzie. PHPhulp is een forum, een forum is een plek waar iedereen, of ie nou 11 is of 81, zwart of wit, dik of dun, slim of dom, zijn vragen kan stellen. Een 'select gezelschap' er van maken door premium users te hebben verpest het hele nut van PHPhulp.
Albert de Wit
Albert de Wit
12 jaar geleden
 
0 +1 -1 -1
Om heel eerlijk te zijn vind ik dat premium lidmaatschap niet verkeerd zou zijn. Nou kan iedereen wel roepen 'Waar zijn is de reclame dan voor?'. Wie heeft tegenwoordig niet Adblock aanstaan in zijn Chrome browser?

Wouter, hoe moet jij nou weten of je extra geld wilt betalen voor iets wat nog niet bekend is? Volgens mij antwoord de poll jouw vraag al. Een van de keuzes is namelijk 'Hangt af van de voordelen en kosten per jaar'. Dat geeft al aan dat het sowieso niet bekend is wat de voordelen zijn. Dus met je eerste opmerking geef je een uitgebreide uitleg over wat antwoord 1 inhoud. Niet de meest nuttige reactie als je het mij vraagt. En dan je 2de standpunt. Een forum is voor iedereen. Dat lijkt me ook nogal logisch. Betekent dat als er een premium lidmaatschap komt, dat mensen dan moeten betalen om hulp te krijgen op dit forum? Hoe weet je of er ergens op achteruit gaat? Misschien ga je er helemaal niet op achteruit met premium lidmaatschap. En dan helemaal over je opmerking, dat PHP-hulp voor mensen zijn die slim en dom zijn. Geld dat voor alle maten van dom? Want zoja, waar is een ban dan voor? Zijn er mensen die gewoon nooit leren en alsmaar door blijven gaan met regels overtreden (oftewel hartstikke dom)? Dan mogen die eigenlijk ook niet gebanned worden (het forum moet dan ook toegankelijk blijven voor die mensen).
Ozzie PHP
Ozzie PHP
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Albert, jouw laatste opmerking gaat natuurlijk niet op. Dat heeft te maken met fatsoensregels. Als je je fatsoenlijk gedraagt ben je welkom. Als je je niet fatsoenlijk gedraagt, dan niet.

En inderdaad, dit forum is voor iedereen en dat moet het ook blijven. Je moet geen onderscheid willen maken tussen betalende en niet-betalende leden. Daarmee sla je de plank volledig mis. Ik ben er van overtuigd dat veel leden van de vaste kern het forum dan zullen verlaten en inruilen voor een ander gratis forum. Dit zou strategisch gezien op lange termijn het einde betekenen van PHPhulp. Niet doen dus.
Albert de Wit
Albert de Wit
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Volgens mij word er nergens gesproken van een niet-gratis forum. Er staat alleen dat je kunt genieten van extra's en voordelen.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Daar geniet ik dan liever van zonder dat ik hoef te betalen.
Wouter J
Wouter J
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
En wat zijn die extra's op deze site dan, als we niet spreken over het forum? Een login sessie die het langer dan een half uur volhoudt? Toegang tot een uitgebreidere boeken library? Een opgeruimde script library? Toegang tot meer nieuws? Favorieten en andere features die phphulp++ ook al biedt? Een betere zoekmachine?

En dom zijn en fatsoen hebben zijn 2 totaal verschillende dingen albert. Ik hoop ook wel dat jij begrijpt dat je geen ban krijgt omdat je dom bent...
Bas IJzelendoorn
Bas IJzelendoorn
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
één ding voorop gesteld:
Wat naar mijn weten nooit zal gebeuren is dat het forum zelf of de toegang daartoe betaald zal worden.

Inhoudelijk weet ik niet zoveel van de plannen (als deze er al zijn). Maar ik verwacht niet dat de functies die er nu binnen PHPhulp zijn, betaald zullen worden. Lijkt mij persoonlijk geen goed plan.

Je zou de vraag ook anders kunnen bevliegen en je dingen voor kan stellen, waar misschien nog wel vraag naar is. Neem bijvoorbeeld een PHPhulp seminar met sprekers van het forum. We hebben hier op PHPhulp een hoop mensen die over bepaalde gebieden vast een heel goed verhaal kunnen geven over een specifiek onderwerp waar andere mensen niet zoveel verstand (nog) van hebben.

Maar goed dit is op basis van wat ik denk en waarvan ik verwacht dat realistisch is. Ik wil niet speculeren of verwachtingen scheppen die er misschien helemaal niet zijn :P
Wouter J
Wouter J
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
En ziedaar het probleem van deze poll. Iedereen bekijk het op zijn manier, de eenheeft wat meer fantasie dan de ander. En dus hebben nu 101 mensen gestemd op 101 vragen, aangezien niemand de vraag waarschijnlijk hetzelfde heeft bekeken.
Mark Hogeveen
Mark Hogeveen
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Als het forum minder/niet toegankelijk wordt, is de hele site verpest vind ik. Je moet het de mensen zo makkelijk mogelijk maken om vooral antwoorden te geven op forum topics, en problemen op te lossen.
Op veel forums hoef je tegenwoordig niet eens meer een account te maken om een antwoord te sturen.

Maar, ik denk dat het nooit zo ver zal komen dat men moet betalen om het forum te kunnen blijven gebruiken.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Het is inderdaad een rare vraag:

Ben je bereid om extra geld te betalen voor een auto/vakantie/televisie (vul zelf iets leuks naar keuze in)... "waarbij je geniet van vele extra's en voordelen".

Tja, inderdaad... waar praten we over? Wat voor extra's en voordelen? Mijn basis-gedachte is nog steeds dat je niet met abonnementen moet gaan werken. In reactie op de opmerking van Bas IJ... als er een evenement georganiseerd wordt (ik moet het nog zien gebeuren, maar dat even terzijde) en daar moeten kosten voor gemaakt worden (bijv. omdat je een spreker inhuurt), dan zou je kunnen overwegen om aan leden die dat evenement willen bezoeken een bijdrage te vragen. Maar zoiets moet je niet doen en willen op basis van een betaalabonnement.
Bart V B
Bart V B
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Eigenlijk boeit het me niet zo.
Wat ik me zou kunnen voorstellen is dat er iets komt als nettuts.
Daar heb je ook een mix van vrije informatie en premium spul.
Ik denk alleen dat dat de markt wat dunnetjes is voor de Nederlandse doelgroep alleen.

Wat ook zou kunnen is dat er iets zal gaan komen dat je korting krijgt op boeken/events/softwarepakketten.
Tja, zitten we daar op te wachten?

Misschien dat de gene die deze poll heeft gemaakt een tipje van de sluier kan geven ? Dan kunnen we een normale discussie er over voeren. Misschien hebben wij goede aanvullende ideeën die misschien in het "idee" past?
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Michael -
Michael -
12 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Na Bas zijn reactie verwacht ik dus iets als PHPFreakz Vereniging. Hier betaal je ook 10 euro per jaar voor activiteiten e.d.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Inhoudsopgave

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.