Welk cadeautje zou jij het liefst willen ontvangen bij een premium membership?

11 jaar geleden toegevoegd


29 stemmen (29)

40 stemmen (40)
Iets anders, namelijk...
47 stemmen (47)

« Terug naar voting pollsEr zijn 18 reacties op 'Welk cadeautje zou jij het liefst willen ontvangen bij een premium membership'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
Nee hè, niet weer?!

Bas, de uitslag van de vorige poll liet zien dat het overgrote deel van de leden niet zit te wachten op een premium membership. Dit gegeven wordt nu dus maar gewoon simpelweg genegeerd? Iedereen heeft voor niks z'n stem uitgebracht?

Daarnaast... niemand weet wat het premium membership inhoudt, laat staan wat het kost. En dan wordt ons nu gevraagd wat we erbij willen hebben? Dit lijkt me eerlijk gezegd niet de juiste weg. Het aanbieden van extra diensten als een premium membership begint er in de eerste plaats mee dat je je leden (en hun zeggenschap) serieus neemt, en dat je je leden informeert over wat het inhoudt. Simpelweg vragen wat voor cadeautje iemand wil hebben schiet niet op. Als ik ergens een lidmaatschap afsluit voor 500,- euro wil ik er een tablet bij, als ik een lidmaatschap afsluit van een euro, ben ik tevreden met een sticker. Maar nogmaals, niemand weet waar je het over hebt, en daarmee is deze poll dus vrij zinloos. Dus het lijkt me zinvol als je wat meer informatie gaat verstrekken en eerst eens gaat bepalen of er daadwerkelijk behoefte is aan een premium membership. Je bent nu in de verkeerde volgorde aan het werken en het lijkt erop dat je de uitslag van de vorige poll (en de reacties daarop!) niet al te serieus neemt...
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Oh Ward, die is vet!
Wouter J
Wouter J
11 jaar geleden
 
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
>> Oh Ward, die is vet!

>> Ward, dan wil ik wel de nieuwe rode kleur!

* Warning, nerd attack detected!! *

Afbeelding
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@Ozzie, ik snap 'em niet :|
Bart V B
Bart V B
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Welke kleur maakt me niet uit maar stem ook voor een olifantje.
Mark Hogeveen
Mark Hogeveen
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ow een olifantje is leuk om te krijgen, is ook echt puur PHP achtig.
Maar hoe kom je aan die olifantjes om te verkopen?
Om in een T-shirt te lopen waarop PHPhulp staat, is echt het toppunt. Dit is een super site, echt. Maar om dan in zo'n T-shirt te gaan lopen...
Is deze poll een grapje?
Wouter J
Wouter J
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
>> Maar hoe kom je aan die olifantjes om te verkopen?

Contact opnemen met de Zend mensen voor een contractje :) Of gewoon heel vaak PHP conferenties bezoeken...
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@Albert:

>> @Ozzie, ik snap 'em niet :|

That says it all :)
- Mark -
- Mark -
11 jaar geleden
 
Niet lullig bedoelt maar als ik voor een website of dienst een premium membership afsluit dan zou het wel zo mooi zijn als het geld gebruikt word voor iets waar de leden iets aan hebben. Op meuk zoals dit zit ik niet te wachten en het is naar mijn mening verspilt geld.

Verkoop die dingen dan los voor als er mensen zijn die er geïnteresseerd in zijn.

En hoe willen jullie dit gaan verzenden? Een T-shirt krijg je nog wel als brievenpost verzonden maar dat gaat je met een mok dus niet lukken. Niet dat het me wat aangaat maar wat kost zo'n mok? 3 Euro per stuk? Als ik als particulier iets moet verzenden dan ben ik 6,75 kwijt, dus dan zit je al bijna op 10 Euro zonder dat er ook maar iets naar Phphulp zelf is gegaan.

En als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat een premium membership boven de 10 Euro uit zou komen.
Joakim Broden
Joakim Broden
11 jaar geleden
 
@Ozzie wat kun jij soms zeuren zeg :)

Als jij niet geintresseerd bent in een premium lidmaatschap, pech gehad dan word je niet lid van die functie en krijg je geen cadeautje... Maar om nu zo dom te reageren dat Bas niemand serieus neemt vind ik dom, wacht gewoon lekker rustig af! Bas kijkt nu gewoon of er animo is voor een premium lidmaatschap ofzo, wat het allemaal inhoud hoor je later nog wel. Gewoon Ja of Nee gaan beantwoord en verder niet gaan zeiken, je hoort het van zelf. Je word toch niet verplicht om een premium lidmaatschap af te nemen?....

Je zegt dat er geen animo voor is, de vorige poll waren de resultaten dat er 75 (eventueel) wel geintresseerd waren en 97 waren niet geintresseerd... Nou dat is dus niet het 'overgrote deel' niet geintresseerd is...

Hou asjeblieft je mening voor je en wacht gewoon af, je word tot niks verplicht!

@ontopic
Cadeau's met bedrukking vind ik echt niks, vooral als het iets met php/phphulp/teksten etc heeft te maken. Dat vind ik echt zo 'nerdie/zielig' overkomen (op het olifantje na want die is schattig)... Ik heb liever een cadeau waar ik iets aan heb, of liever gezegd geen cadeau maar een goedkoper lidmaatschap...
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
@Metal: sorry, maar ik vind je reactie zeer ongepast. Het is niet de bedoeling om op de man te spelen en als je een probleem hebt met mij dan stuur je me een PM.

"Hou asjeblieft je mening voor je"

En dat maak ik nog steeds wel helemaal zelf uit.

"Gewoon Ja of Nee gaan beantwoord en verder niet gaan zeiken"

En misschien kun je ook gelijk je taalgebruik even aanpassen, want ik ben hier echt niet van gediend. Denk je echt dat je mij hier even de les kunt gaan lezen? Minpunt voor jou Hertog.

Ontopic:
Je kunt allerlei polls gaan houden over iets waarvan niemand weet wat het is, alleen heeft dat weinig zin. Als een ober aan mij in een restaurant vraagt "of ik er satésaus bij wil" zonder dat ik weet wat het hoofdgerecht is, kan ik wel ja of nee zeggen alleen slaat het dan totaal nergens op.

En voor de rest wil ik je aanraden om niet op deze manier publiekelijk op de man te gaan spelen want het siert je absoluut niet.
Albert de Wit
Albert de Wit
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
@Ozzie, Ik zou hetzelfde voor jou kunnen zeggen Ozzie. Als je een probleem hebt, gooi het dan niet hier neer maar stuur Bas een PM.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Albert, fijn dat je je ermee bemoeit, maar ik heb geen probleem hoor.
Koen Hollander
Koen Hollander
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik wil een leuke mok of een shirt. Alle 2 leuk
Jasper DS
Jasper DS
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Stemmen gelinkt aan ip-adres? Heb ondertussen al 3x kunnen stemmen.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Kees Schepers
kees Schepers
11 jaar geleden
 
Premium member? Haha. Ik zou NOOIT geld overmaken naar deze site, omdat je nooit weet of je wel echt gaat krijgen wat je belooft word. Het verleden zou voor veel leden een goeie les geweest moeten zijn.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Inhoudsopgave

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.