HTMLElement Layer

Door Kees Schepers, 19 jaar geleden, 2.279x bekeken

LET OP: deze klasse lijkt veel op de select klasse die ik pas geleden hier gepost heb maar dat is niet zo. Dit is een klasse welke je kunt gebruiken voor de hele HTML laag van je applicatie. Ofterwijl dat deze klasse verantwoordelijk is voor het tekenen van diverse HTML objecten, wat erg handig kan zijn voor het gebruik van interne objecten!

Toelichting:
Misschien lijkt het je op het eerste gezicht deze klasse overbodig, echter als je dieper in het OOP verhaal duikt, en objecten gaat maken die dus verschillende HTML elementen genereert kun je hiermee zeker weten de voorbeelden eruit halen.

Voorbeeld:
Stel je hebt een form klasse met deze klasse kun je een formulier bouwen. Men kan form "questions" toevoegen door bijvoorbeeld $form->addSelect() te doen. De form klasse instantieert intern een select object en voegt hem toe aan zijn tree met "questions".

Deze klasse is open source, en bedoeld voor verdere ontwikkeling. Je kunt zelf elementen aanmaken door ze tedefinieren als classes zoals bij de XHTMLDiv, XHTMLSelect en XHTMLOption.

voordelen
- Fout tolerante HTML genereren
- Laat objecten het HTML werk doen
- Netter voor je code
- Gemakkelijk en snel een HTML elementen genereren
- meer bewegingsvrijheid over je HTML in interne objecten die HTML genereren

Gebruik
Zie script.

Vereisten:
- php 5.0 of hoger
- DOM XML extension (standaard in PHP5)

Gesponsorde koppelingen

PHP script bestanden

  1. htmlelement-layer

 

Er zijn geen reacties op 'Htmlelement layer'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Inhoudsopgave

  1. htmlelement-layer

Labels

  • Geen tags toegevoegd.

Navigatie

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.