PHP functies

Datum converteren en valideren

PHP script 'Datum converteren en valideren' bekijkenControleer of de input een geldige datum is en converteert de naar het formaat zoals het date_format patroon. De input opties zijn eu formaat dag/maa..
21/10/2016 | 7547x bekeken
0 reacties PHP script 'Datum converteren en valideren' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Datum converteren en valideren' bekijken
 

Multibyte check

PHP script 'Multibyte check' bekijkenDeze snippet is een simpele PHP-function die controleert of een string [i]multibyte[/i]-karakters bevat (dit zijn karakters die bijvoorbeeld een trema..
27/02/2016 | 14868x bekeken
4 reacties PHP script 'Multibyte check' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Multibyte check' bekijken
 

flashMessage for PHP

PHP script 'flashMessage for PHP' bekijkenMeldingen of berichten eenmalig op het scherm tonen. Met deze 2 functies kan het gemakkelijk. Er wordt gebruik gemaakt van 2 functie die de meldin..
14/10/2014 | 8576x bekeken
8 reacties PHP script 'flashMessage for PHP' bekijken PHP script bekijken PHP script 'flashMessage for PHP' bekijken
 

Postcode check/regulator

PHP script 'Postcode check/regulator' bekijken[b][color="#ff0000"]modedit:[/color][/b] De verbeterde versie van dit script is "[url=http://www.phphulp.nl/php/script/classes/postcode-checkregulato..
04/09/2013 | 22573x bekeken
4 reacties PHP script 'Postcode check/regulator' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Postcode check/regulator' bekijken
 

mijn manier om een mysql tabel te ordenen

PHP script 'mijn manier om een mysql tabel te ordenen' bekijkenmet dit script kun je makkelijk een mysql tabel orderen op basis van de primary key als voorbeeld: if(!order($mysqli, "users", $error)){ echo "Erro..
31/12/2010 | 6801x bekeken
13 reacties PHP script 'mijn manier om een mysql tabel te ordenen' bekijken PHP script bekijken PHP script 'mijn manier om een mysql tabel te ordenen' bekijken
 

PHP scripts categorieën

Opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.