Inleiding

Afbeelding


Zoals velen denken bestaat een website alleen uit massa's php en html codering, neej het belangrijkste vergeet je dan! Je visite-kaartje!

Als iemand als wild-vreemde even langskomt op jou site willen ze natuurlijk meteen weten wat erop te vinden valt, en ook willen ze geen drukke, onoverzichtelijke site. De meeste vergeten dit echter, waardoor veel site's floppen door het gebrekkige design.

Tegenwoordig is de eis kwa design velen malen groter, nu vraag je je zeker af waarom, nou er zijn veel grote grafische bedrijven bijgekomen sinds de jaren 85. Deze bedrijven kunnen natuurlijk niet met potlood en stift werken, daarom zijn er een reeks intresseante programma's op de markt gekomen.

De programma's die vooral worden gebruik zijn: Macromedia Fireworks, Flash en Dreamweaver naast Macromedia heeft ook Adobe een serie intressante programma's ontwikkeld zoals: Adobe Premiere, Illusion, Afterworks en natuurlijk Photoshop.

Het laatst genoemde programma ga ik hier behandelen voor zij die nog onbekend zijn met dit geweldig handig programma met zijn magische tools.

Het is de bedoelding dat er meerdere tutorials komen, dus wees geduldig, alles komt aan de beurt!

In deel 1 worden de volgende basistools uitgelegd

 • Pencil Tool
 • Paint Bucket Tool
 • Rectangular Marquee Tool
 • Elliptical Marquee Tool
 • Single Row Marquee Tool
 • Single Column Marquee Tool


Dit zijn echt de basistools van Adobe Photoshop CS 2.
Er zijn er nog wel meer tools die binnen de basis vallen alleen dat bewaren we voor deel 2.

Veel plezier!

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Pencil Tool
 3. Paint Bucket Tool
 4. Rectangular Marquee Tool
 5. Elliptical Marquee Tool
 6. Single Row Marquee Tool
 7. Single Column Marquee Tool
 8. Tot slot

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.