Tot slot, rijen invoegen

Je kunt rijen invoegen met database management progjes. Aan te raden is PHPMyAdmin. Deze heeft bijna elke hosting provider wel die MySQL databases aanbiedt. Heeft jou hosting provider dit niet, dan kun je een programma zoals Mascon downloaden. Kijk voor een trial version op www.download.com.

Ook kun je rijen invoegen via een scriptje die ik gemaakt heb: http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/18 .. Hiermee kun je de SQL commando's proberen..

Ik wil je dus leren hoe het principe werkt. Het toevoegen van reacties heb ik hier niet bij toegevoegd. Een compleet nieuws systeem kun je hier vinden: http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/72. Maar natuurlijk maak je daar geen gebruik van want je kunt het nu ook zelf maken..

Ik wens je veel succes met de database, tabellen en PHP scriptings.. Heb je nog vragen over deze tutorial dan kun je een reactie achterlaten. BTW, heb alles getest en het werkt.. Daar kan het niet aan liggen dus :)

Je hebt nu de skills om tabellen aan te maken en de inhoud van deze tabellen te tonen via PHP..

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

  1. Wat is een database tabel?
  2. Waarmee maak ik een database tabel?
  3. Welke SQL codes gebruik ik voor een tabel?
  4. Het maken van de tweede tabel, reacties
  5. Met PHP nieuws + reacties uit de database halen
  6. Tot slot, rijen invoegen

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.