Kosten en inschrijven

Het Zend PHP 5.3 examen kost ongeveer 200 euro afhankelijk van waar je jezelf inschrijft. Dit kan namelijk op meerdere manieren;

Via Zend.com
In de 'store' van Zend.com kun je een voucher aanschaffen voor het Zend PHP 5.3 examen en na het aanschaffen van deze voucher kun je op pearsonvue.com jezelf inschrijven met de vouchercode. Deze optie is het meest voordelig.

Via een examen bureau
Er zijn in Nederland diverse bureaus die aangesloten zijn bij pearsonvue en je kunnen inschrijven voor het Zend examen. Deze optie is praktisch als je graag een factuur wilt uit Nederland met aftrekbare BTW. Meestal is deze optie wel iets duurder. Je hoeft je in dit geval meestal niet aan te melden op pearsonvue.com want dat doet het bureau voor je en krijg je een e-mail met alle examen details.

Pearsonvue.com
Je kunt je ook rechtstreeks bij Pearsonvue.com inschrijven. Bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om een datum/tijd te kiezen en een examen locatie bij jou in de buurt. Betaling kan alleen via creditcard.

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

  1. Examen locatie
  2. Voordelen van een ZCE?
  3. Kosten en inschrijven
  4. Niveau van het examen
  5. Studie materiaal

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.