404 pagina!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

09/10/2013 02:03:22
Quote Anchor link
Hallo bezoekers,

Ik ben nog niet zo goed in HTML en CSS maar probeer toch m'n kennis uit te bereiden. Ik heb een 404 NOT FOUND pagina gemaakt:
http://www.bartdenhoed.nl/404.shtml

Wat vinden jullie ervan? Ik vind 'm eigenlijk een beetje kaal maar mijn inspiratie is op.

Iemand ideeën?

Groeten Bart,
Gewijzigd op 10/10/2013 15:02:58 door Bart Matsko
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 11:22:37
 
John Cena

John Cena

09/10/2013 11:22:45
Quote Anchor link
Inspiratie nodig?
In sp iratie
 
Bart Matsko

Bart Matsko

09/10/2013 11:49:49
Quote Anchor link
Chi Lion op 09/10/2013 11:22:45:
Inspiratie nodig?
In sp iratie


Ja ik had zelf ookal bij een paar bekende site's de 404 pagina opgezocht. Toen heb ik dit ontwerp maakt.

Mag ik vragen wat je er zelf van vindt? Ik vind hem eigenlijk een beetje te zwart-wit(grijs).
 
John Cena

John Cena

09/10/2013 12:27:01
Quote Anchor link
Erg kaal inderdaad, niet heel sprekend, donker. Just my 2 cents :)
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 15:02:21
Quote Anchor link
Ik heb de pagina geupdate met een blauw-achtige kleur.

http://bartdenhoed.nl/404.shtml
Gewijzigd op 10/10/2013 15:02:43 door Bart Matsko
 
Jan R

Jan R

10/10/2013 16:50:30
Quote Anchor link
dit is de mijne
http://www.janr.be/bestaatniet
Gewijzigd op 10/10/2013 16:50:52 door Jan R
 
Chris -

Chris -

10/10/2013 17:09:30
Quote Anchor link
heerlijk! bij beide géén mogelijkheid om gewoon te klikken naar de homepagina....

waarom niet een 404 in de vorm van de rest van de website? zodat je ook nog gewoon een fatsoenlijk menu heb, normale footer, gewoon een _normale_ pagina ipv een box waarop je vastloopt..
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 17:30:36
Quote Anchor link
Ik heb op dit moment nog geen open website. Een link naar de homepagina is wel een goed idee. Bedankt!
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

10/10/2013 17:34:53
Quote Anchor link
Chris - op 10/10/2013 17:09:30:
heerlijk! bij beide géén mogelijkheid om gewoon te klikken naar de homepagina....

waarom niet een 404 in de vorm van de rest van de website? zodat je ook nog gewoon een fatsoenlijk menu heb, normale footer, gewoon een _normale_ pagina ipv een box waarop je vastloopt..

Google is anders ook niet bijster slim. Je zult maar Google Maps nodig hebben:

http://www.google.nl/masp
 
Eddy E

Eddy E

10/10/2013 17:37:31
Quote Anchor link
Uiteraard gewoon het gewone uiterlijk proberen.

Ik heb deze: www.hervormdegemeentebovenhardinxveld.nl/bestaatniet/
 
Bart Matsko

Bart Matsko

10/10/2013 17:44:26
 
Chris -

Chris -

10/10/2013 20:07:50
Quote Anchor link
Ward van der Put op 10/10/2013 17:34:53:
Chris - op 10/10/2013 17:09:30:
heerlijk! bij beide géén mogelijkheid om gewoon te klikken naar de homepagina....

waarom niet een 404 in de vorm van de rest van de website? zodat je ook nog gewoon een fatsoenlijk menu heb, normale footer, gewoon een _normale_ pagina ipv een box waarop je vastloopt..

Google is anders ook niet bijster slim. Je zult maar Google Maps nodig hebben:

http://www.google.nl/masp

idd; authoriteit zo'n beetje op het gebied van zoekmachines, optimalisatie voor zowel zoekmachines áls gebruikers, maar zelf een 404 uit 06 gebruiken :P
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/10/2013 21:48:17
Quote Anchor link
Chris - op 10/10/2013 17:09:30:
heerlijk! bij beide géén mogelijkheid om gewoon te klikken naar de homepagina....

waarom niet een 404 in de vorm van de rest van de website? zodat je ook nog gewoon een fatsoenlijk menu heb, normale footer, gewoon een _normale_ pagina ipv een box waarop je vastloopt..


Idd een gewone pagina in het zelfde ontwerp als de rest en met een sitemap er op van de belangrijkste pagina's.
 
Mounssif dev

mounssif dev

11/10/2013 17:28:34
Quote Anchor link
Vind hem te druk voor een 404 pagina,
zet er gewoon op 404 & een afbeelding
niet gelijk een hele formulier met contact gegevens
hou het simpel en kort
verder ziet er niet zo slecht uit
 
Bart Matsko

Bart Matsko

11/10/2013 18:13:52
Quote Anchor link
Mounssif dev op 11/10/2013 17:28:34:
Vind hem te druk voor een 404 pagina,
zet er gewoon op 404 & een afbeelding
niet gelijk een hele formulier met contact gegevens
hou het simpel en kort
verder ziet er niet zo slecht uit


Over welke site gaat het?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.