accountgegevens bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:16:16
Quote Anchor link
hallo,

ik ben bezig met een site waarop er wordt gewerkt (voor ledenadministratie) met mysql.
Administratoren kunnen alle ledengegevens inzien via een bepaalde pagina met het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$host
= "de host"; // De host
$user = "naam"; // De MySQL gebruikersnaam
$pass = "wachtwoord"; // Het MySQL wachtwoord
$datb = "de database"; // De database
mysql_connect($host, $user, $pass) or die ("Er kan geen verbinding worden gemaakt");
mysql_select_db($datb) or die ("Er kan geen verbinding worden gemaakt met de database");

$query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden");
$leerling = mysql_fetch_row($query);
echo "<BR><BR><B>Geregistreerde leden:</B><BR><BR>";

$query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden");
ECHO "<TABLE border=\"1\"><TR><TD><B>ID&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></TD><TD><B>Username</b></TD><TD><B>Email</b></TD><TD><B>Level</b></TD></TR>";
for($teller=0;$teller<mysql_num_rows($query);$teller++) {
$leerling = mysql_fetch_row($query);

echo "<TR><TD>$leerling[0]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[1]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[2]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[3]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>";
}

ECHO "</TABLE>";
?>


nu wil ik het zo instellen, dat wanneer een lid is ingelogd (en de sessie dus actief is), het lid alleen zijn/haar gegevens kan bekijken. (de zelfde als hier boven, alleen zonder e-mail (dus id, username en level) uit de tabel leden).

Kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt.

Tim

p.s, het script komt van zijn site voor een school
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:04:49
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:21:02
Quote Anchor link
Hallo Tim,

Op dit moment haal je gegevens op met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden"); ?>

Of sterker nog; je doet dat 2x, waarom eigenlijk?

Door in je query gebruik te maken van een WHERE kun je voorwaarden stellen welke records opgehaald mogen/moeten worden.

Je moet je code dus uitbreiden dat er ingelogd kan worden, er volgens een lid id in een sessie gezet wordt en dmv WHERE dus alleen gegevens van dat lid opgehaald worden.
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:33:19
Quote Anchor link
dit is mijn aller eerste php site, en ik snap er niet heel erg veel van. Dit script heb ik van een vriend gekregen die nu een mand op vakantie is. Is er niet toevallig een regeltje wat ik toe kan voegen?

Tim
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:36:14
Quote Anchor link
Quote:
dit is mijn aller eerste php site

Een mooi moment om het gelijk goed te leren!

Quote:
Is er niet toevallig een regeltje wat ik toe kan voegen?

Dat zou erg makkelijker zijn ja...
Maar ik help graag, alleen niet door de oplossing gelijk te geven.

Een paar vragen zodat ik je beter kan helpen:
- Moeten gebruikers nu al inloggen of is er dit helemaal nog niet?
- Heb je al in de handleiding van MySQL gekeken bij 'WHERE'?
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:50:46
Quote Anchor link
om de accountgegevens kunnen te bekijken is er voor al een sessie geopend (waarmee je bijvoorbeeld ook kan zien in welk level je zit (*logt in*->Welcome, your cuurrent level is [level] )). alleen administratoren kunnen via een bepaalde link naar "hun" pagina , ook als er geen sessie actief is. ik heb ook al in een maar mysql handleidingen gekeken, maar kon daar geen where vinden.

Tim
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:55:57
Quote Anchor link
Ok, begrijp je verhaal niet helemaal maar maak eruit op dat er dus al ingelogd wordt of whatever, maar in elk geval dat het lid id in een $_SESSION staat. Mooi!

Heel grofweg is het dan eigenlijk alleen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= mysql_query("
                   SELECT
                    id
                   ,username
                 ,email
                ,level
            FROM
                leden
            WHERE
                id = '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['lid_ID'])."'
             "
);
?>


Uiteraard moet je zeker weten dat $_SESSION['lid_ID'] bestaat (isset) en gevuld is.
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 16:19:14
Quote Anchor link
ok. waar moet ik dit bij de code plakken?

of moet ik alleen deze code gebruiken?
ik neem aan dat hij ook nog moet connecten met de database
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 16:31:58
Quote Anchor link
Deze $query moet je op de plaats zetten van de $query die je had. De rest zoals de connectie mt db wijzigt inderdaad niet.
 

23/08/2013 16:00:06
Quote Anchor link
Tim,

Voordat je rakelings code's gaat posten, kan je ook gewoon even vragen aan mij of ik dat script heb liggen. Ik zal m voor je online zetten op je site. Voortaan toch even de rechten van mijzelf erbij zetten...

Groet,
Frank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.